Somevaikuttaja ja fitness-urheilija Pernilla Böckerman ja hänen ex-miehensä Arttu Kilpeläinen ilmoittivat erostaan helmikuun 13. päivä 2024. Pari kertoi erosta yhteisessä podcastissaan “Pernilla ja Kyttä”, joka ilmestyy Podimo-palvelussa. He korostivat, ettei eroon liity draamaa ja että he ovat edelleen hyvissä väleissä. Heidän suhteensa muuttui ajan myötä enemmän työ- tai ystävyyssuhteeksi, mikä johti eropäätökseen.

Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman.
Anssi Heikkilä ja Pernilla Böckerman.

Ennen hajoamista Pernilla Böckerman voitti Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman tähtivalmentaja Anssi Heikkilän kanssa. Tämän jälkeen Heikkilä ja hänen vaimonsa jättivät avioeropaperit yhdessä 25. tammikuuta 2024, ja kuukautta myöhemmin Böckerman erosi myös miehestään. Molempien erojen samanaikaisuus aiheutti suhdehuhuja heidän välillään. Heidät nähtiin usein yhdessä, esimerkiksi ostoksilla Olari Prismassa Espoossa, mikä lisäsi spekulaatiota, että heidän läheinen suhde oli syynä Böckermanin ja Kilpeläisen eroon. Tämä aiheutti paljon keskustelua sosiaalisessa mediassa, mutta Heikkilä ja Böckerman käsittelivät huhuja yhdessä Instagram-postauksessa ja selvensivät, että he eivät ole romanttisessa suhteessa.

Eron jälkeen sekä Böckerman että Kilpeläinen nauttivat elämästään. Arttu Kilpeläinen matkusti juhannuksena Norjaan, jossa hän nautti kesästä ja uimisesta Pohjois-Norjassa.

Hän suunnittelee myös juhannusmatkaa Ruotsiin ja Joensuuhun.

Syksyllä hän aloittaa koulumatkan pääkaupunkiseudulla ja jatkaa aina Lappiin asti. Kiertueella hän puhuu huumeiden ja muiden päihteiden käytön riskeistä poliisin, lastensuojelun ammattilaisen ja kokeneen asiantuntijan näkökulmasta.

Pernilla Böckerman vietti juhannusta perheensä kanssa mökillä, jonka hän osti äitinsä kanssa Haminasta. Hän nautti ajasta perheensä parissa ja juhlisti keskikesän juhlaa mökillä.

Molemmat ovat löytäneet tapoja nauttia elämästään ja edetä eteenpäin eron jälkeen. Vaikka heidän polkunsa ovat eronneet, sekä Böckerman että Kilpeläinen keskittyvät tulevaisuuteen ja uusiin mahdollisuuksiin.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *