Anssi Heikkilä vaimo on kuvankaunis bikini fitness -kilpailija Riikka Heikkilä. Riikka on menestynyt useissa bikini fitness -kilpailuissa ja on aktiivinen sosiaalisessa mediassa, erityisesti Instagramissa, jossa hän jakaa kuvia kilpailuistaan ja harjoituksistaan.

Anssi ja Riikka Heikkilä menivät naimisiin kesällä 2019, ja heidän liittonsa kesti noin viisi vuotta. Pari on pitänyt yksityiselämänsä pitkälti poissa julkisuuden valokeilasta, mutta heidän avioeronsa tuli julki 2024. Anssi Heikkilä ja hänen puolisonsa Riikka jättivät avioeropaperit yhdessä Länsi-Uudenmaan käräjäoikeuteen 25. tammikuuta 2024.

Anssi ja Riikka Heikkilä

Avioeron jälkeen on spekuloitu, että Anssi Heikkilällä saattaisi olla uusi suhde TTK-kilpakumppaninsa Pernilla Böckermanin kanssa. Pari voitti TTK-kilpailun yhdessä, ja heidän välillään oli selvästi vahva kemia tanssilattialla. Tämä on herättänyt paljon kiinnostusta ja huhuja heidän suhteestaan. Mutta Pernilla ja Anssi ottavat kantaa suhdehuhuihin yhteisessä Instagram-päivityksessä.

” Samalla haluamme yhdessä ottaa kantaa myös meitä koskeviin huhuihin. Sanotaan suoraan: meillä ei ole romanttista suhdetta ja haluaisimme kovasti spekuloinnin loppuvan, he kirjoittavat.”

Riikka Heikkilä jaa Petri Vähäkärin
Riikka Heikkilä, Anssi Heikkilän ex-vaimo, nauttii auringosta ja rakkaudesta uuden kumppaninsa Petri Vähäkärin kanssa

Toisaalta Riikka Heikkilä on aloittanut uuden suhteen Petri Vähäkärin kanssa. Pari on jakanut yhteisiä kuviaan Instagram-tileillään. Riikka on myös jatkanut aktiivista rooliaan sosiaalisessa mediassa, missä hän jakaa päivityksiä elämäntyylistään ja harjoittelurutiineistaan. Seuraajiltaan saamansa tuen avulla hän on pystynyt keskittymään uuteen elämänvaiheeseensa ja ammatilliseen kasvuunsa.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *