Yhdysvaltalainen sosiaalisen eliitin kaunotar ja liikenainen Kylie Jenner ikuistettiin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan yhdessä näyttelijä Timothée Chalametin kanssa.

Jennerin ja Chalametin suhdetta ei ole koskaan virallisesti vahvistettu. Heidän oletetaan aloittaneen seurustelun huhtikuussa 2023. Viime kuukausina suhdehuhut ovat kuitenkin hiipuneet, sillä kaksikko ei ole ollut nähtävissä yhdessä viiteen kuukauteen. On spekuloitu, että he saattavat jopa olla lopettaneet suhteensa.

Kuitenkin äskettäin heidät kuvattiin viettämässä treffi-iltaa losangelesilaisessa elokuvateatterissa. Molemmat olivat pukeutuneet mustiin maskeihin ja lippalakkeihin yrittäen pysyä tunnistamattomina, mutta paparazzit onnistuivat silti tunnistamaan heidät.

Pari nähtiin viimeksi yhdessä tammikuussa, osallistumassa Golden Globe Awards -gaalaan. Vaikka Jenner ja Chalamet eivät poseeranneet yhdessä punaisella matolla, heidät ikuistettiin suutelemassa samassa pöydässä mainoskatkon aikana.

Jennerilla on kaksi lasta räppäri Travis Scottin kanssa; tytär Stormi syntyi vuonna 2018 ja poika Aire vuonna 2022. Jenner ja Scott olivat yhdessä yli kuusi vuotta ennen kuin heidän suhteensa päättyi tammikuussa 2023. Chalamet on pysynyt varsin yksityisenä suhde-elämänsä suhteen, harvoin tuoden henkilökohtaisia suhteitaan julkisuuteen. Hän on aikaisemmin ollut yhdistetty näyttelijä-malli Lily-Rose Deppiin ja on uskottu deittailleen myös Eiza Gonzálezia.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *