Pernilla Böckerman ja hänen äitinsä Riikka Böckerman ostivat yhdessä mökin Haminasta, mikä oli heidän pitkäaikainen unelmansa. Tämä mökki on heille tärkeä pakopaikka, jossa he voivat rentoutua ja nauttia luonnosta. Mökki tarjoaa heille rauhallisen ympäristön pois Helsingin kiireestä. Heidän mökkiprojektinsa on saanut paljon huomiota, erityisesti televisio-ohjelmassa “Huvila & Huussi”, jossa mökki koki merkittävän muodonmuutoksen. Pernilla ja Riikka olivat aktiivisesti mukana suunnittelemassa muutoksia, ja lopputulos ylitti heidän odotuksensa. Mökin piha ennen muutosta oli melko vaatimaton, mutta nyt se on moderni ja kutsuva kesänviettopaikka.

Ennen Muutosta

Mökki sijaitsee korkealla tontilla, ja pihassa oli aiemmin pieniä terasseja ja vaatimattomat rappuset. Ranta oli ilman laituria, eikä se houkutellut oleskeluun. Pihalle haluttiin luoda viihtyisä ja käytännöllinen tila, joka mahdollistaa monipuolisen kesäelämän.

Muutosten Jälkeen

Uusi, massiivinen patio ruokailuryhmineen, sohvineen ja aurinkotuoleineen kutsuu viettämään leppoisaa kesäpäivää. Terassilta lähtevät suuret portaat johtavat suoraan rantaan, jossa uusi laituri tarjoaa paikan uimiseen ja auringonottoon. Kokonaisuudessaan piha on nyt huomattavasti käytännöllisempi ja visuaalisesti miellyttävämpi.

Pernilla Böckerman Kesä Haminassa

Pernilla Böckerman nauttii kesästä täysin rinnoin vanhempiensa kanssa Haminan mökillä. Hän jakoi äskettäin Instagramissa tarinan 170 kilometrin pyörämatkastaan Helsingistä mökille, isänsä tsemppaamana. Vaikka matkan varrella sattui rengasrikko, Pernilla pysähtyi Loviisassa nauttimaan Dallas-pullan ja jatkoi matkaansa isänsä kannustaessa häntä autosta käsin.

Hän kirjoitti Instagram-postauksessaan: “Kyllä, jaloissa tuntuu ???? 170 km pyöräilyä takana kotoota mökille Haminaan! Etureisissä tuntuu, yksi rengas puhkesi matkalla, Loviisassa Dallas-pulla maistui täydelliseltä ja isä antoi tsemppiä vilkuttaen autosta, mikä auttoi jaksamaan Kiitos teille kaikille tsempeistä!”

Pernilla pitää huolta kunnostaan myös mökillä. Hän treenaa päivittäin ja keskittyy peruskunnon rakentamiseen. Hänen harjoitusviikkonsa sisältävät lihaskuntoharjoittelua, tekniikkasoutua, PK-treeniä ja leuanvetoja. Pernilla kertoi Instagramissa:

“Tällä hetkellä treenini keskittyvät hyvän pohjan rakentamiseen. Treeniviikkoni sisältävät lihaskuntoharjoittelua, tekniikkasoutua, PK-treenejä ja vetotreenejä. Fiilis on pysynyt todella uteliaana ja hyvänä ???????? Oon myös nauttinut suuresti tästä lajista. Odotan innolla loppuvuotta ja niitä kovia soututreenejä, joita on edessä. Fokukseni pysyy hyvän pohjan rakentamisessa, jotta pystyn ottamaan kaiken irti itsestäni loppuvuonna ????”

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *