Hjallis Harkimo ja Jasmine Pajari käyvät keskustelua rahasta heidän Jasmine x Hjallis -podcastissaan.

Kansanedustaja ja liikemies Hjallis Harkimo, 70, ja hänen kumppaninsa, yrittäjä Jasmine Pajari, 35, käsittelevät rahaa heidän Jasmine x Hjallis -podcastissaan. Molemmat ovat yksimielisiä siitä, että raha antaa heille turvallisuuden tunteen.

Vaikka kumpikin yrittäjistä on menestynyt, he eivät ole välttyneet sijoitusvirheiltä uransa aikana. Harkimo kertoo, kuinka hän ja ystävänsä kokeilivat perustaa Otto-automaatille kilpailevan palvelun.

– Päätimme nimetä sen Annaksi, sillä ajattelin, että se antaa rahaa eikä ota sitä. En ymmärrä, miksi Otto on nimetty niin, kansanedustaja selittää jaksossa.

– Mutta koko hanke epäonnistui täysin ja menetimme valtavasti rahaa, sillä pankit hallitsevat Visa-oikeuksia. Emme saaneet tarvittavia oikeuksia toimiaksemme, hän lisää.

Harkimo suhtautuu silti epäonnistumiseensa huumorilla.

– Anna meni nurin ennen kuin ehti edes aloittaa toimintansa, hän toteaa nauraen.

Pajarin harmitellessa Anna-automaatin kohtaloa Harkimo tiedustelee hänen suurinta sijoitusmunaustaan.

– Kerroin aikaisemmin [jaksossa], että pahin sijoitusvirheeni oli, kun jätin merkitsemättä osakeannissa ne osakkeet, jotka olisin voinut merkitä. En tehnyt niille yhtään mitään. Ne olisi voinut myydä tai ainakin merkitä. Jos et tee niille mitään, menetät niiden arvon. Juuri näin minulle kävi.

– Mutta auto on ollut huonoin sijoitukseni elämässäni. En ole enää hankkinut täysin uutta autoa autoliikkeestä. Nykyään, jos päätyisin ostamaan uuden auton, se olisi kuitenkin jo vähän käytetty.

Kaksikko ilmoitti suhteestaan julkisesti viime joulukuussa Suomen itsenäisyyspäivänä. Suhteen tultua julki, jotkut ihmiset keskustelupalstoilla epäilivät, että Pajari olisi kiinnostunut Harkimon varallisuudesta ja että suhteessa ei olisi kyse aidosta rakkaudesta. Äskettäin Pajari vastasi suoraan näille epäilijöille Iltalehden haastattelussa. – Heidän kannattaisi katsoa peiliin ja miettiä, miksi tämä asia huolestuttaa heitä ja miksi he haluavat ajatella muista ihmisistä pahaa tuntematta ketään henkilökohtaisesti. Se ei ole minun ongelmani.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *