Markku Pulli on suomalainen näyttelijä, joka syntyi 27. tammikuuta 1988 Helsingissä. Hän on 36-vuotias ja hänen pituutensa on 183 cm. Hänet tunnetaan parhaiten roolistaan suositussa televisiosarjassa *Salatut elämät*, jossa hän näyttelee Joonatan Sievistä. Hänen karismansa ja monipuoliset näyttelijäntaitonsa ovat tehneet hänestä tunnetun ja rakastetun hahmon suomalaisessa viihdemaailmassa.

Varhainen elämä ja koulutus

Hän kasvoi Helsingissä, missä kiinnostus näyttelemiseen heräsi jo varhain. Lapsuudessaan hän osallistui aktiivisesti koulunsa teatterikerhoihin ja paikallisiin näytelmiin. Tämä varhainen teatteriharrastus antoi hänelle mahdollisuuden kehittää näyttelijäntaitojaan jo nuorena.

Peruskoulun jälkeen hän jatkoi opintojaan ammattikoulussa, jossa valmistui kirvesmieheksi. Näyttelijäura alkoi kuitenkin vetää puoleensa, ja hän päätti seurata intohimoaan teatterin ja elokuvan maailmassa.

Hän aloitti opinnot Teatterikorkeakoulussa Helsingissä, jossa hän suoritti näyttelijäntyön koulutusohjelman. Koulutus antoi hänelle vankan pohjan ammattinäyttelijänä toimimiseen. Näyttelijäntaitojensa kehittämisen ohella hän on myös opiskellut liikennelentäjäksi. Lentäjäopintonsa hän aloitti vuonna 2015 ja suoritti yksityislentäjän lupakirjan. Lentäjäopinnot ovat kuitenkin toistaiseksi jäissä, ja hän on kertonut jatkavansa niitä tulevaisuudessa.

Kasvutarina asepalveluksen kautta

Hän suoritti asepalveluksensa Suomen puolustusvoimissa Kaartin Jääkärirykmentissä, joka sijaitsee Santahaminassa. Palveluksensa aikana hän saavutti kersantin sotilasarvon. Asepalvelus tarjosi hänelle mahdollisuuden kehittää kurinalaisuutta ja tiimityöskentelytaitoja, jotka ovat osoittautuneet arvokkaiksi myös hänen myöhemmässä elämässään ja urallaan.

Hän on kertonut, että asepalvelus oli hänelle tärkeä ja opettavainen kokemus, joka auttoi häntä kasvamaan ja kehittymään sekä ihmisenä että ammattilaisena.

Uran alku ja läpimurto näyttelijänä

Hän aloitti uransa näyttelijänä vuonna 2007, jolloin hänet valittiin *Salatut elämät* -sarjaan Joonatan Sievisen rooliin. Tämä rooli teki hänestä nopeasti tunnetun ja rakastetun hahmon suomalaisessa viihdemaailmassa. Hän näytteli sarjassa vuosina 2007–2010, 2011–2015, ja palasi rooliinsa vuonna 2021. Hänen hahmonsa tarina ja kehitys vuosien varrella ovat olleet keskeisiä sarjan juonikuvioissa.

Vuonna 2008 hän esiintyi nuortensarjassa *Lukio*, jossa hän näytteli Mikaelia. Tämä rooli auttoi häntä vakiinnuttamaan paikkansa nuorten näyttelijöiden joukossa Suomessa.

Vuonna 2012 hän näytteli elokuvassa *Nightmare – Painajainen merellä*, joka sai hyvän vastaanoton ja lisäsi hänen tunnettuuttaan elokuva-alalla. Lisäksi hän on esiintynyt useissa muissa elokuvissa ja nettisarjoissa, kuten *Tuuliranta* (2011–2012) ja *Tuomion saari* (2023).

Hän on myös osallistunut televisio-ohjelmiin, kuten *Big Brother VIP* vuonna 2021, jossa hän hurmasi katsojat ja voitti julkkiskauden. Tämä osallistuminen toi hänelle lisää näkyvyyttä ja suosiota.

Näyttelemisen lisäksi hän on ollut mukana musiikkiprojekteissa ja musiikkivideoissa. Hän on esiintynyt rap-artisti Matin videoilla ja räppäsi nimellä Roinatan videolla *Roju*, joka on kerännyt miljoonia katselukertoja YouTubessa. Hän on myös ohjannut ja käsikirjoittanut tämän videon.

Markku Pulli Perhe

Hän kasvoi Helsingissä perheensä kanssa, mutta tietoa hänen vanhemmistaan tai sisaruksistaan ei ole laajalti saatavilla julkisuudessa. Hän on pitänyt henkilökohtaisen elämänsä melko yksityisenä, ja perhesuhteista ei ole paljoa tietoa julkisuudessa.

Hän oli pitkään parisuhteessa näyttelijä Venla Savikujan kanssa, joka tunnetaan myös roolistaan *Salatut elämät* -sarjassa. Pari oli yhdessä useita vuosia, mutta he erosivat hiljaisuudessa, ja Venla muutti Tanskaan opiskelemaan näyttelemistä.

Hän ei ole naimisissa eikä hänellä ole lapsia. Tämä on tullut ilmi useissa haastatteluissa ja hänen esiintymisissään, kuten hänen osallistumisessaan *Big Brother VIP* -ohjelmaan, jossa hän kertoi olevansa sinkku ja paljasti mieltymyksiään ihmissuhteisiin liittyen.

Vuoden 2024 nettovarallisuus

Hänen näyttelijänpalkkansa on kasvanut uran aikana merkittävästi, erityisesti suosittujen televisiosarjojen ja elokuvien ansiosta. Näyttelijän työ televisiossa ja elokuvissa on hänen pääasiallinen tulonlähteensä, ja sen lisäksi hän on esiintynyt useissa mainoskampanjoissa ja julkisissa esiintymisissä. Hänen nettovarallisuutensa on arvioitu olevan 1–5 miljoonan dollarin välillä vuonna 2024.

miksi hän päätti ottaa hiustensiirron?

Hän päätti käydä hiustensiirrossa hiustenlähdön vuoksi, joka alkoi vaikuttaa hänen ulkonäköönsä ja itsevarmuuteensa. Näyttelijänä, joka on jatkuvasti julkisuuden valokeilassa, hän halusi säilyttää nuorekkaan ja itsevarman ulkonäön. Hiustenlähtö voi olla monille miehille herkkä aihe, ja hiustensiirto tarjosi hänelle mahdollisuuden parantaa ulkonäköään ja tuntea olonsa paremmin omassa kehossaan. Toimenpiteen tulokset ovat olleet positiivisia ja huomattavia, saaden paljon kiitosta sekä faneilta että kollegoilta.

Markku Pullin intohimo Tesloihin

Hän on tunnettu intohimostaan Tesla-autoihin. Hän omistaa Tesla Model S P85D -mallin, jota hän on päivittänyt ja modifioinut yhteistyössä eri yritysten kanssa. Esimerkiksi hän on päivittänyt autonsa äänentoistojärjestelmää yhteistyössä SK Autosoundin kanssa. Hän jakaa usein päivityksiä ja kokemuksiaan Tesla-autostaan sosiaalisessa mediassa, erityisesti TikTokissa, missä hän kertoo auton matkoista ja päivityksistä.

Tulevat Elokuva- ja TV-Projektit

Vuonna 2024 hänellä on useita mielenkiintoisia projekteja työn alla. Hän jatkaa rooliaan *Salatut elämät* -sarjassa, jossa hänen hahmonsa Joonatan Sievinen palaa näyttämölle jännittävien juonikuvioiden parissa. Lisäksi hän työskentelee uuden elokuvan parissa, joka on määrä julkaista vuoden loppuun mennessä. Näyttelijän uransa ohella hän on myös palaamassa musiikkistudioon Roinatan-taiteilijanimellä ja suunnittelee uusien kappaleiden ja musiikkivideoiden julkaisua.

Jätä vastaus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *