Laulajan tiedetään kärsineen vakavasta päihderiippuvuudesta useita vuosia.

Yhdysvaltalaisen Crazy Town -yhtyeen solisti Seth Binzer, tunnettu myös nimellä Shifty Shellshock, kuoli tahattomaan huumeiden yliannostukseen. Asiasta uutisoi Rolling Stone -lehti.

– Hän kamppaili päivittäin elämän haasteiden kanssa, joita jotkut kutsuvat elämäksi. Jotkut selviytyvät näistä haasteista eri tavoin. On valitettavaa, että menetämme niin monia ihmisiä riippuvuuden ja helposti saatavilla olevien haitallisten huumeiden seurauksena. Shifty oli todellinen esimerkki tästä tragediasta. Liian nopeasti, liian kovaa ja liian aikaisin, kommentoi muusikon edustaja Howie Hubberman Rolling Stonelle.

Shifty Shellshock, oikealta nimeltään Seth Binzer, oli kuollessaan 49-vuotias. Hän löydettiin kuolleena kotoaan maanantaina.

Shiftyn elämää varjosti pitkäaikainen päihderiippuvuus. Vuonna 2012 hän joutui koomaan huumeiden käytön seurauksena, mikä kuvastaa hänen taisteluaan addiktion kanssa. Crazy Town, joka perustettiin Los Angelesissa vuonna 1995, on myös tunnettu vierailuistaan Suomessa. Vuonna 2019 yhtye esiintyi Helsingin On the Rocks -ravintolassa. Yhtye saavutti maailmanlaajuista kuuluisuutta erityisesti hitillään “Butterfly”, joka nousi listojen kärkeen monissa maissa.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *