Laulaja Britney Spears, 42, on viimein sovittanut erimielisyytensä lapsiensa kanssa. Spearsilla on kaksi poikaa, 18-vuotias Sean Preston ja 17-vuotias Jayden. Brittiläinen lehdistö raportoi, että Spearsin ja hänen poikiensa väliset ongelmat ratkaistiin jo vuoden alussa.

– Pojat todella rakastavat äitiään, ja myös hän rakastaa heitä syvästi. Suhteet ovat palautuneet ennalleen, ja he odottavat innolla yhteisiä hetkiä tulevaisuudessa, sisäpiirin lähteet ovat kertoneet lehdelle.

Spears on matkustanut Havaijille, missä pojat asuvat isänsä Kevin Federlinen luona. Pojat ovat myös tehneet vastavierailun äitinsä luokse Kaliforniassa. Lähteiden mukaan he ovat pitäneet yhteyttä myös puhelimitse.

Federline on asianajajansa välityksellä kertonut Entertainment Tonight -julkaisulle, että suhteiden korjaaminen on haastavaa ja aikaa vievää.

– Onneksi pojat näkivät äitinsä voivan hyvin ja halusivat keskustella hänen kanssaan.

Spears ja Federline päättivät avioliittonsa vuonna 2007, minkä jälkeen isä sai lasten huoltajuuden.

Teini-ikäisinä pojat välttelivät äitiään. Jayden ja Sean eivät osallistuneet myöskään äitinsä häihin kesäkuussa 2022, kun Spears meni naimisiin Sam Asgharin kanssa. Poikien poissaolon syyksi Federline ilmoitti Spearsin elämään liittyvät kohu-uutiset sekä alastonkuvat, joita hän oli julkaissut Instagramissa.

Jayden kertoi suhteestaan äitiinsä antamassaan haastattelussa.

– Rakastan sinua todella paljon ja toivon sinulle vain parasta. Ehkä jonain päivänä voimme istua alas ja jutella taas, Jayden lähetti viestin äidilleen. Pojat eivät muuten ole osoittaneet kiinnostusta julkisuutta kohtaan.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *