Portion Boys -yhtyeen jäsen Tiina Forsby joutui Kokkolan keikan jälkeen päivystykseen.

Portion Boys -yhtyeen jäsen Tiina ”JaloTiina” Forsby joutui päivystykseen Kokkolan keikkansa jälkeen. Forsby jakoi Instagramissa kuvan itsestään pyörätuolissa, reisi paketoituna, yhteispäivystyksen edustalla.

– Eilen keikan aikana yllätti raju rankkasade, joka kasteli lavan tehden siitä vaarallisen liukkaan. Yritin hidastaa vauhtia, mutta se ei ollut riittävää, Forsby kertoo julkaisussaan.

– Oikea jalkani lipesi alta ja kuulin samalla ison napsahduksen: takareiden lihas oli revennyt. Se pysäytti kaiken toiminnan välittömästi. Ymmärsin heti, että nyt tilanne on vakava, ja että tällä jalalla ei kävellä vähään aikaan, hän lisää.

Forsby jatkoi keikan loppuun asti yhdellä jalalla seisten ja laulamista. Samalla hänellä oli mielessään monia huolia.

– Mietin kaikkia tulevia keikkoja ja tunsin valtavaa ahdistusta. Tiedän, että selviän, vaikka en pääsisikään hetkeen vapaa-ajalla lenkille tai joutuisin käyttämään kyynärsauvoja. Mutta se tunne, etten pysty tekemään työtäni täysillä, miten käsitellä sitä? Forsby pohtii.

Forsby tuntee syvää pettymystä tilanteestaan.

– Rehellisesti sanottuna nyt tuntuu siltä kuin pettäisin kaikki teidät, jotka tulette meitä keikoille katsomaan. Koko lavapreesenssini perustuu energiaan ja jos en kykene sitä teille tarjoamaan, mitä jää jäljelle siitä, mitä teen? Se hajottaa enemmän kuin osaan kertoa, hän jatkaa.

Forsby ei kuitenkaan halua velloa jossittelussa tai jälkiviisaudessa, vaan yrittää suhtautua tilanteeseen realistisesti.

– Nyt minulla on 1. heinäkuuta, syntymäpäivänäni, varattu yksityinen lääkärikäynti ja magneettikuvaus. Vasta sitten selviää, kuinka vakavia vauriot ovat ja onko leikkausta tarpeen. Pitäkää peukkuja, että selviän ilman kirurgista toimenpidettä, hän toteaa.

Forsby kertoo heidän olevan matkalla Iskelmä-festivaalille, missä bändi tulee seuraavaksi esiintymään. Loukkaantumisestaan huolimatta Forsby aikoo olla mukana lavalla.

– Piru vie, minä tulen kapuamaan sinne lavalle ja teen parhaani sillä, mitä minulla on käytössäni nyt: molemmat kädet ja yksi jalka, hän toteaa lisäten viestiin hauisemojin.

Forsbyn postaus keräsi kommenttikenttään runsaasti paranemistoivotuksia ja kannustavia viestejä hänen someseuraajiltaan. Mukana oli myös tunnettuja julkisuuden henkilöitä, kuten Diandra, Eini, Ellinoora ja Hanna Kinnunen, jotka lähettivät tsemppiviestejä.

Ennen Kokkolan keikkaa Forsby oli kertonut, että heidän keikkabussinsa ilmastointi oli hajonnut keskellä hellepäivää. Hän suhtautui kuitenkin kaaottiseen tilanteeseen huumorilla.

– Tervetuloa vaan bändin kyytiin ottamaan alkuhiet suoraan sisään leivänpaahtimeen ja paistumaan, Forsby heitti. – Matka Kokkolaan kestää onneksi vain seitsemän tuntia, joten eiköhän me saada hyvä ja rapsakka pinta aikaiseksi. Valmiina paahtumaan, hän jatkoi.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *