Tv:stä tuttu yrittäjä Niina Kuhta jakaa someseuraajiensa kanssa elämäänsä mullistavan päätöksen tekemisen.

Yrittäjä ja Miss Plus Size 2018 Niina Kuhta avaa someseuraajilleen tehneensä elämää mullistavan päätöksen. Kuhta kertoo Instagramin tarinaosiossa, joka on nähtävillä 24 tuntia julkaisusta:

– Päätin juuri mennä ‘lihavuusleikkaukseen’. En pidä tuosta nimityksestä, mutta osallistun leikkaukseen, joka tulee muuttamaan loppuelämäni, hän alkaa.

Kuhta selittää myös, miksi teki päätöksen juuri nyt.

– Aiemmin en ole voinut harkita tätä toimenpidettä lapsitoiveiden vuoksi. Olen kamppaillut tämänkin asian kanssa siinä määrin, että päätin luopua näistä unelmista ja jatkaa elämääni eteenpäin, hän kirjoittaa.

Niina Kuhta on kohdannut useita haasteita matkallaan. Hänelle kerrottiin aiemmin lapsettomuusklinikalla, että lapsen saaminen olisi mahdotonta, vaikka ensimmäisen kohtukasvainleikkauksen jälkeen hänelle oli sanottu, että vauvan saanti olisi vain haastavampaa. Tämän järkyttävän uutisen vuoksi Kuhta päätti pakastaa munasolunsa, jotta hänellä olisi mahdollisuus tulevaisuudessa saada lapsi.

Vuonna 2020 Kuhdan kasvain uusiutui. Ennen toista leikkaustaan hän ilmaisi Iltalehdelle pelkonsa menettää kohtunsa, mikä oli hänelle suuri huoli. Leikkauksen jälkeen hän päivitti Facebookiin, että “kohtu on tietääkseni tallella.” Kuhta on myös osallistunut vuoden 2019 Suurin pudottaja -ohjelmaan, jonka aikana hän onnistui pudottamaan 23 kiloa. Hän kuitenkin kertoi Iltalehdelle vuotta myöhemmin, että 15 kiloa oli tullut takaisin. Tämä on osa syitä siihen, miksi hän on nyt päättänyt mennä elämää mullistavaan leikkaukseen, joka voi auttaa häntä saavuttamaan pitkäaikaisemman terveyden ja hyvinvoinnin.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *