Nylon Beat esiintyy tällä viikolla Helsingissä.

90-luvulla suuren suosion saavuttanut Nylon Beat tekee paluun keikkalavoille tulevana perjantaina. Erin Anttilan ja Jonna Geagean muodostama Nylon Beat esiintyy Helsinki City Festivalin Bolt-areenalla tämän viikon perjantaina.

Nylon Beat, joka nousi suureen suosioon 90-luvun puolivälissä, esiintyy tänä kesänä vain kerran. Yhtye saa keikastaan peräti 150 000 euroa, mikä on tämän kesän suurimpia palkkioita.

Yhtye tunnetaan useista hiteistään, kuten “Rakastuin mä looseriin”, “Satasen laina”, “Viimeinen” ja “Syytön”. Nylon Beat oli aktiivinen vuodesta 1995 vuoteen 2003. Vuonna 2006 yhtye teki lyhyen paluun esiintymällä kolmesti, ja vuonna 2018 he tekivät isomman paluun esiintymällä useilla festivaaleilla.

Nylon Beat on pitänyt matalaa profiilia viime vuosina. Erin on jatkanut uraansa menestyksekkäänä sooloartistina, kun taas Jonna on hiljattain valmistunut kokiksi.

Vaikka yhtyeen tuleva esiintyminen Helsinki City Festivalilla on tänä kesänä ainoa, musiikkipiireissä liikkuu huhuja mahdollisesta tulevasta kiertueesta kesän jälkeen. Tästä ei kuitenkaan ole vielä vahvistettua tietoa. Festivaalin, jonka järjestää Loud N’ Live ja joka kestää kaksi päivää, muihin esiintyjiin kuuluvat Haloo Helsinki!, Deadmau5, Apulanta ja Gettomasa.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *