Jääkiekkoilija Mikael Granlund ja hänen entinen puolisonsa Emmi Granlund ovat saattaneet päätökseen avioeroprosessinsa, mikä on vahvistettu Päijät-Hämeen käräjäoikeudessa.

Mikael ja Emmi Granlund toimittivat yhteisen avioerohakemuksen 22. kesäkuuta 2023. Heille tuli mahdolliseksi anoa avioeron toista vaihetta 23. joulukuuta 2023, kun puolen vuoden harkinta-aika oli kulunut umpeen. Päijät-Hämeen käräjäoikeuden tietojen mukaan he jättivät toisen vaiheen hakemuksen heti mainittuna päivänä.

Entinen pariskunta anoi yhdessä avioeron toista vaihetta. Avioero myönnettiin heille 29. joulukuuta.

Mikael ja Emmi Granlund solmivat avioliiton heinäkuussa 2019 ja olivat yhteensä kymmenen vuotta yhdessä. Parilla on kaksi yhteistä lasta. Granlundeilla on avioehtosopimus, jonka mukaan Emmi saa osan Mikaelin omaisuudesta, mutta Mikaelilla ei ole oikeutta Emmiin omaisuuteen.

Sopimus tehtiä kesäkuussa 2019, kuukautta ennen parin vihkimistä. Sopimuksen perusteella vaimolla on puolison varallisuuteen ”puolittamisperiaatteen” mukainen avio-oikeus, jolle on asetettu ennalta määrätty euromääräinen arvo. Tämä rahasumma on jätetty pois mediassa jaetuista asiakirjoista.

Jätä vastaus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *