Korelon, oikealta nimeltään Onni Virtanen, syntyi vuonna 1999 Helsingissä, Suomessa. Hän on merkittävä hahmo rap- ja trap-musiikkikentillä. Korelon on vanginnut kuulijat sekä kansallisesti että kansainvälisesti ainutlaatuisella tyylillään ja energisillä esityksillään. Hän debytoi EP:llä ”Viimein” maaliskuussa 2023, jonka jälkeen seurasi hänen ensimmäinen täyspitkä albuminsa ”Tunnettu Plugi” lokakuussa 2023.

Korelonin musiikkityyli ja tunnussävelmät

Hänen musiikkinsa, mukaan lukien hittisinglet kuten ”Lobos” ja ”CITYBOY”, esittelee hänen kykyään yhdistellä perinteisiä hip-hop-beatseja trap-vaikutteisiin, luoden elävän ja nykyaikaisen soundin. Kappale ”Missi,” jolla esiintyy Cledos, on esimerkki hänen dynaamisesta lähestymistavastaan musiikkiin, yhdistäen mukaansatempaavat sanoitukset tarttuviin rytmeihin.

Korelonin live-esiintymiset ja vaikutus teollisuudessa

Korelon on myös tehnyt vaikutuksen live-esiintymisillään, erityisesti Blockfest-festivaalilla Tampereella, Suomessa. Hänen yhteistyönsä muiden artistien kanssa ja osallistumisensa erilaisiin singleihin ja musiikkivideoihin korostavat hänen monipuolisuuttaan ja vaikutustaan musiikkiteollisuudessa.

Korelon nuorena miehenä

Jo nuorena Korelon osoitti nöyryyttä ja sisukkuutta, kuten hänen itsensä kertomat pullojen keräilykokemukset osoittavat. Tämä kokemus heijastuu paitsi hänen maanläheisyydessään, myös hänen taiteessaan, joka usein käsittelee arjen todellisuuksia ja unelmia.

Korelonin pyrkimykset ja vaatimaton alku

Kiehtovasti Korelon on maininnut, että hänen varhainen unelma-ammattinsa oli olla kaupan kassalla, mikä lisää vaatimatonta sävyä hänen julkisuuskuvaansa ja osoittaa hänen maanläheisen persoonallisuutensa.

Korelonin tyyli ja innovaatiot

Korelon on ollut ratkaisevassa roolissa hip hopin ja trap-musiikin yhdistelmän suosion kasvattamisessa Suomessa. Hänen innovatiivinen lähestymistapansa on todennäköisesti rohkaissut muita suomalaisia artisteja tutkimaan ja monipuolistamaan omia musiikkityylejään.

Korelonin teemojen syvyys

Integroimalla arkielämän kamppailujen, pyrkimysten ja henkilökohtaisten tarinoiden teemat musiikkiinsa, Korelon luo syvän yhteyden kuulijoihin. Hänen keskittyminen todellisiin kokemuksiin ja vaatimattomiin alkuun tarjoaa raikkaan näkökulman genressä, jota usein hallitsevat suureellisemmat teemat.

Korelonin näkyvyys ja kansainvälinen vetovoima

Kasvavan suosionsa myötä Korelon nostaa myös suomalaisen rap-musiikin profiilia kansainvälisesti. Hänen moderni äänensä, yhdistettynä aitoihin suomalaisiin elementteihin, houkuttelee kuulijoita ympäri maailmaa, auttaen muita suomalaisia artisteja saavuttamaan kansainvälistä tunnustusta.

Korelon roolimallina ja inspiraationa

Korelonin matka vaatimattomista oloista nousevaksi musiikkiuraksi toimii inspiraationa nuorille, pyrkiville artisteille, korostaen sinnikkyyden, nöyryyden ja aitouden tärkeyttä.

Korelonin yhteistyöt ja yhteisöllisyys

Korelonin yhteistyöt eivät ainoastaan paranna hänen profiiliaan, vaan edistävät myös yhteisöllisyyden tunnetta suomalaisessa musiikkikentässä. Työskentelemällä erilaisten artistien kanssa hän luo siltoja eri musiikkityylien ja yhteisöjen välille, vahvistaen teollisuuden yhtenäisyyttä ja innovatiivista potentiaalia.

 • ibe: Yhteistyö kappaleella ”CITYBOY.”
 • Cledos: Vieraili kappaleella ”Missi.”
 • SHRTY: Yhteistyössä kappaleella ”FWB.”
 • william: Vieraili kappaleella ”Ei vitus.”
 • baka ja DAVI: Vieraana kappaleella ”B-Day,” alkuperäisesti vitunleijan kappale.
 • Blacflaco: Vieraili kappaleella ”Julkinen persoona.”

Nämä yhteistyöt korostavat Korelonin osallistumista laajaan artistien kirjoon, heijastaen tyylilajien ja musiikillisten vaikutteiden sekoitusta suomalaisessa musiikkikentässä.

Musiikkivideot:

 1. Julkinen persona – Mun vuoro safkaa · 2023
 2. CITYBOY – Tunnettu Plugi · 2023
 3. Cancel – Viimein · 2023
 4. Missi – Missi · 2023
 5. Tunnettu Plugi – Tunnettu Plugi · 2023
 6. Lyrical King – Tunnettu Plugi · 2023
 7. Nessu – Nessu · 2022
 8. FWB – FWB · 2023
 9. Lately – Lately · 2024
 10. Toksist – Viimein · 2023
 11. Lobos – Lobos · 2022
 12. Kyl vitus – Tunnettu Plugi · 2023
 13. Sexmane – Viimein · 2023
 14. Top G – Top G · 2022
 15. Kehä – Kehä · 2022
 16. Tarinoit Vantaalt – Tunnettu Plugi · 2023
 17. Muuttuu – Muuttuu · 2022
 18. Rakkausbiisi – Tunnettu Plugi · 2023
 19. Babymama – Tunnettu Plugi · 2023
 20. Nelli Matula – Nelli Matula · 2022
 21. Nyt mä soin – Tunnettu Plugi · 2023
 22. Fikti – Tunnettu Plugi · 2023
 23. Next Up – Next Up · 2023
 24. G Spot – G Spot · 2022
 25. Korelon x OFF THE BOOTH – Korelon x OFF THE BOOTH (S1) · 2022
 26. Lopun Alku – Tunnettu Plugi · 2023
 27. Laastari – Viimein · 2023
 28. Ei Enää – Ei Enää · 2022
 29. Ou Nou – Ou Nou · 2022
 30. Loverboy – Viimein · 2023
 31. Mähä Sanoin – Tunnettu Plugi · 2023
 32. Off the booth
Jätä vastaus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *