Vuosi sitten syöpänsä selättänyt Jucci Hellström kokee jännitystä ensimmäisen vuositarkastuksen edellä.

Syksyllä 2022 Hunks-tanssijana tunnettu Jucci Hellström sai kuulla vakavan uutisen: hänellä todettiin peräsuolen syöpä. Hän aloitti hoidot, jotka saatiin päätökseen keväällä 2023.

Hellström kertoi helsinkiläisravintola Storyvillen kesäkauden avajaisissa, että hän odottaa parhaillaan ensimmäisen vuositarkastuksensa tuloksia.

Hellströmin on määrä saada tulokset torstaina 13. kesäkuuta.

Ensimmäinen vuositarkastus

Hellström odottaa ensimmäisen vuositarkastuksen tuloksia ristiriitaisin tuntein. Vaikka hänen tämänhetkinen vointinsa on hyvä ja toiveet korkealla, pelko siitä, että tulokset eivät ole positiivisia, painaa mieltä.

  • Toisaalta, eihän mulla ollut alun perinkään mitään merkkejä. Ainoastaan lihasten häviäminen oli havaittavissa, Hellström pohtii.

Hellström kertoo, ettei hän ole pystynyt tekemään pitkäaikaisia suunnitelmia syövän uusiutumisriskin vuoksi. Sairaus on pakottanut hänet tekemään vain spontaaneja päätöksiä, mikä on samalla opettanut hänelle paljon hetkessä elämisestä.

Hellström on nyt uskaltautunut varaamaan lomamatkan ja suunnittelee lähtevänsä pian Kroatiaan. Hän aikoo viettää aikaa rauhoittuen ja nauttien vuoristokylän rauhasta.

  • Aion kirjoitella siellä kirjaa. Matka voi päättyä joko todella iloisissa tai todella surullisissa tunnelmissa, Hellström pohtii.

Hän pyrkii nauttimaan nykyhetkestä ja arjen pienistä iloista. Tämä kesä on ensimmäinen pitkään aikaan, jolloin Hellström kokee olevansa täysissä voimissaan, vaikkakin hänen pitkään vaivaamansa lonkka hidastaa hieman suunnitelmia.

  • Olen yllättynyt siitä, kuinka kauan kestää palata normaaliin elämään sairastumisen jälkeen. Tämä lonkkavaiva toki vielä pitää tilanteen epänormaalina, Hellström kertoo.
  • Jos saan puhtaat paperit, niin luultavasti pääsen lonkkaleikkaukseen syyskuussa. Se olisi ihan täydellinen vuosi siinä, Hellström pohtii toiveikkaana. Mikäli vuositarkastuksen tulokset ovat hyvät, Hellström suunnittelee keskittyvänsä entistä enemmän urheiluun ja aikoo nauttia iloisemmista päivistä täysin rinnoin.
Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *