Janni Hussi on tunnettu mediapersoona, fitness-asiantuntija, malli ja nykyisin myös ammattimainen rallikartanlukija. Hän syntyi 14. syyskuuta 1991 Kuusankoskella, Suomessa. Hän on 32-vuotias vuonna 2024 ja hänen pituutensa on noin 1,62 metriä (5 jalkaa 3¾ tuumaa). Janni sai alun perin mainetta työstään televisiossa ja radiossa, erityisesti esiintymällä ohjelmassa “Selviytyjät Suomi”, jossa hän sijoittui toiseksi. Hän on ollut esillä useissa urheilu- ja fitnessjulkaisuissa, kuten Fit Bodyssa ja Suomen Kauneus ja Terveys -lehdessä. Hänen energinen ja positiivinen persoonansa teki hänestä nopeasti rakastetun hahmon viihdeteollisuudessa. Hussin dynaaminen läsnäolo ja monipuoliset kyvyt jatkavat yleisön inspiroimista ja kiehtomista eri aloilla.

Kasvaminen urheilullisessa ympäristössä

Janni Hussi kasvoi urheilullisessa ympäristössä, mikä sytytti hänen intohimonsa liikuntaan ja terveellisiin elämäntapoihin. Hän kävi peruskoulun ja lukion Kuusankoskella ja valmistui Kouvolan Lyseon lukiosta keväällä 2010. Kouluvuosinaan hän oli aktiivinen monissa urheilulajeissa ja koulun liikuntatoiminnassa.

Ylioppilaaksi valmistumisen jälkeen hän jatkoi opintojaan Liikuntakeskus Pajulahti Urheiluopistossa, josta hän valmistui liikuntaneuvojaksi vuonna 2012. Janni löysi lisää kiinnostusta liikunta-alaan ja suoritti Spartan Body Weight -ohjaajakoulutuksen vuonna 2015. Tämä koulutus avasi uusia mahdollisuuksia fitness-alalla ja auttoi häntä laajentamaan ammattitaitoaan.

Mikä teki hänestä suositun televisiopersoonan?

Janni Hussi aloitti uransa fitnessmaailmassa osallistuttuaan Miss Fitness Finland -kilpailuun vuonna 2013, jossa hän sijoittui viiden parhaan joukkoon. Tämä menestys toimi ponnahduslautana hänen uralleen fitnessmallina ja toi hänelle näkyvyyttä alan ammattilaisten keskuudessa. Pian tämän jälkeen hän alkoi esiintyä useiden fitness-lehtien kansissa ja tehdä yhteistyötä tunnettujen brändien kanssa, kuten Better Bodies ja Gymshark.

Jannin ura laajeni nopeasti myös mediapuolelle. Hän aloitti juontajana ja televisiopersoonana, ja hänen karismansa sekä energiansa vetivät katsojia puoleensa. Vuonna 2016 hän oli mukana “Fitnesspäiväkirjat” -televisiosarjan toisella tuotantokaudella, mikä toi hänelle entistä enemmän julkisuutta. Myöhemmin hän juonsi suositun viihdeohjelman “Posse” kausilla 2017 ja 2019.

Vuonna 2018 Janni osallistui “Selviytyjät Suomi” -ohjelmaan, jossa hänen kestävyytensä ja määrätietoisuutensa tulivat hyvin esille. Tämä esiintyminen vakiinnutti hänen asemansa yhtenä Suomen suosituimmista televisiopersoonista. Samana vuonna hän juonsi myös “Elixir” -ohjelmaa ja osallistui “Fort Boyard Suomi” -ohjelmaan.

Vuodet 2019 ja 2020 olivat erityisen aktiivisia Jannille. Hän oli mukana “Suurin pudottaja” -ohjelmassa ja juonsi “Ennätystehdas” -ohjelman ensimmäistä ja toista tuotantokautta. Vuonna 2022 hän palasi televisioon juontamaan “Big Brother Suomi” -ohjelmaa, mikä toi hänelle uusia seuraajia ja kasvatti hänen suosiotaan entisestään.

Jannin urakehitys ei rajoitu vain televisioon ja fitnessmallin töihin. Hän on myös menestynyt sosiaalisen median vaikuttaja, jolla on laaja seuraajakunta Instagramissa. Hän jakaa siellä aktiivisesti kuntovinkkejä, terveellisiä reseptejä ja arjen hetkiä, inspiroiden seuraajiaan terveelliseen elämäntapaan. Lisäksi hän on perustanut oman yrityksen, FitLife, joka keskittyy hyvinvointiin ja mediatuotantoon.

Kuinka hänestä tuli rallikartanlukija?

Janni Hussi ralli ura alkoi yllättävällä tavalla, kun hän sai haasteen kesken suoran radiolähetyksen. Isännöidessään aamuradio-ohjelmaa , hän vitsaili rallista ja sanoi, ettei se voisi olla kovin vaikeaa ja että kuka tahansa pystyisi siihen. Nuori suomalainen rallikuljettaja Sami Pajari kuuli tämän ja päätti soittaa lähetykseen haastamalla Jannin kokeilemaan kartanlukijan roolia. Suoran lähetyksen kuuntelijoiden edessä Jannilla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin suostua haasteeseen.

Ensimmäinen kokemus rallin kartanlukijana Lahti Historic Rallyssa oli Jannille rakkaus ensi silmäyksellä. Tämä kokemus oli niin voimakas, että vain kuusi kuukautta myöhemmin hän jätti radiotyönsä ja siirtyi täysipäiväiseksi rallin kartanlukijaksi. Vain 14 kuukautta myöhemmin hän valmistautui ensimmäiseen WRC-kauteensa vuonna 2023.

Jannin ensimmäiset kilpailut olivat intensiivisiä ja täynnä oppimiskokemuksia. Hän teki virheitä, mutta sai paljon tukea ralliyhteisöltä, joka auttoi häntä kehittymään nopeasti. Hänen vakava suhtautumisensa uuteen uraansa ja omistautumisensa eivät jääneet huomaamatta, ja hän alkoi saada hyviä tuloksia nopeasti.

Läpimurto tapahtui, kun Janni aloitti yhteistyön Lauri Joonan kanssa. He saavuttivat kolmannen sijan WRC2-luokassa Vodafone Rally de Portugal -kilpailussa vuonna 2024. Tämä oli merkittävä saavutus, joka vakiinnutti Jannin aseman rallimaailmassa. Jannin ura kartanlukijana on ollut nousujohteinen ja täynnä menestystä, ja hänellä on suuria suunnitelmia tulevaisuudelle, mukaan lukien täysi kausi WRC2-sarjassa vuonna 2024.

Näin perhe ja parisuhde vaikuttavat hänen elämäänsä?

Janni Hussin isä on Esko Hussi, joka työskentelee sisätautien erikoislääkärinä. Hänen erikoisosaamisalueitaan ovat sydänsairaudet, ja hän tekee myös rasitusergometriatutkimuksia. Janni on usein maininnut vanhempiensa olevan suuri tuki ja inspiraatio hänen elämässään ja urallaan. Äidistään Janni ei ole julkisesti paljoa kertonut, mutta hän on korostanut vanhempiensa merkitystä hänen kasvussaan ja menestyksessään.

Janni Hussi on seurustellut ja asunut yhdessä useiden merkittävien henkilöiden kanssa. Vuosina 2012–2016 hän oli parisuhteessa NHL-jääkiekkoilija Lauri Korpikosken kanssa, ja he asuivat yhdessä Yhdysvalloissa. Vuodesta 2018 lähtien Janni on ollut suhteessa Joel Harkimon kanssa, joka on tunnettu suomalainen yrittäjä ja poliitikko. Pari kihlautui syyskuussa 2021 ja avioitui 10. kesäkuuta 2023. Heidän häänsä pidettiin Helsingissä ja olivat täynnä rakkautta ja iloa. Janni ja Joel asuvat yhdessä Sipoossa ja suunnittelevat yhteistä tulevaisuutta kodin ja perheen parissa.

Hänen kuviensa suosio internetissä

Monet etsivät internetistä tietoa Janni Hussi alasti tai Janni Hussi hot ja Janni Hussi tissit. On kuitenkin tärkeää ymmärtää, että Janni ei osallistu minkäänlaiseen alastonkuvaukseen. Vaikka hänen Instagram-tilinsä sisältää rohkeita ja tyylikkäitä kuvia, ne pysyvät aina hyvän maun rajoissa. Janni jakaa kuvia, jotka korostavat hänen fitness-taustaansa ja itsevarmuuttaan, mutta hän pitää kiinni omista arvoistaan eikä ylitä sopivaisuuden rajoja. Julkisuuden henkilöiden yksityisyyttä ja rajoja tulisi kunnioittaa, eikä heidän nimellään pitäisi etsiä epäasiallista sisältöä.

Hänen Nettovarallisuus vuonna 2024

Janni Hussin nettovarallisuuden arvioidaan olevan noin 1,5 miljoonaa dollaria vuonna 2024. Hänen tulonsa koostuvat muun muassa sosiaalisen median vaikuttamisesta, televisioesiintymisistä ja omasta yrityksestään, FitLifestä, joka tarjoaa hyvinvointipalveluja. Janni on saavuttanut merkittävän aseman suomalaisessa fitness- ja mediamaailmassa, mikä on auttanut häntä rakentamaan huomattavan omaisuuden.

Hänen merkittävimmät saavutuksensa useita palkintoja

Janni Hussi on saavuttanut useita palkintoja ja tunnustuksia urallaan. Tässä muutamia hänen merkittävimpiä saavutuksiaan:

  • Miss Fitness Finland 2013: Sijoittui viiden parhaan joukkoon, mikä avasi ovet menestyksekkäälle fitnessuralle.
  • Suomen Fitness-mestaruus: Voittanut useita kertoja ja edustanut Suomea kansainvälisissä kilpailuissa.
  • Brändilähettiläs: Toiminut tunnettujen brändien, kuten Better Bodies ja Gymshark, brändilähettiläänä, mikä on auttanut häntä laajentamaan näkyvyyttään ja vaikutusvaltaansa.
  • Televisioesiintymiset: Osallistunut suosittuihin suomalaisiin televisio-ohjelmiin, kuten “Selviytyjät Suomi”, “Suurin pudottaja” ja “Big Brother Suomi”. Näiden ohjelmien kautta Janni on saanut laajaa tunnustusta ja suosiota.
  • WRC2-luokan palkintosija: Saavutti kolmannen sijan Vodafone Rally de Portugal -kilpailussa vuonna 2024, mikä oli merkittävä saavutus hänen rallikartanlukijan urallaan.

Sosiaalinen elämä

Janni jakaa seuraajilleen monipuolista ja inspiroivaa sisältöä. Hän on läsnä useilla sosiaalisen median alustoilla, joissa hän tarjoaa kurkistuksia arkeensa, treenirutiineihinsa ja hyvinvointivinkkeihinsä.

Voit seurata Janni Hussia näillä alustoilla:

Instagram: janni hussi instagram

YouTube: janni hussi Youtube-kanava

Facebook: facebook.com/jannihussi

 Janni päivittää säännöllisesti sisältöä, joka kattaa kaiken kuntovinkeistä ja terveellisistä resepteistä henkilökohtaisiin tarinoihin ja matkoihin. Hussi janni on myös oma verkkosivusto, jossa hän jakaa lisää tarinoita, palveluita ja tietoa yrityksestään. Voit tutustua hänen blogiinsa ja muihin projekteihinsa osoitteessa jannihussi.fi. Löydät myös tietoa hänen palveluistaan, kuten tapahtumien isännöinnistä, sosiaalisen median kampanjoista ja puhujapalveluista.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Janni Hussi naimisissa?

Kyllä, Janni Hussi on naimisissa Joel Harkimon kanssa. Pari kihlautui syyskuussa 2021 ja avioitui 10. kesäkuuta 2023. Heidän häänsä pidettiin Helsingissä, ja he asuvat yhdessä Sipoossa.

Mistä Janni Hussi on kotoisin?

Janni Hussi on kotoisin Kuusankoskelta, nykyisestä Kouvolasta, Suomessa.

Kenen kartturi on Janni Hussi?

Janni Hussi toimii rallikuski Lauri Joonan kartturina. He kilpailevat yhdessä WRC2-sarjassa, ja he saavuttivat kolmannen sijan Vodafone Rally de Portugal -kilpailussa vuonna 2024.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *