Entinen Miss Suomi, Rosa-Maria Ryyti, täyttää 30 vuotta. Missivuotenaan Ryyti kutsuttiin kisaorganisaation palautepalaveriin.

Vuonna 2015 oululaissyntyinen Rosa-Maria Ryyti kruunattiin Miss Suomeksi. Ensimmäiseksi perintöprinsessaksi valittiin tuolloin Carola Miller ja toiseksi perintöprinsessaksi Saara Ahlberg. Miss Universum -kilpailussa Ryyti karsiutui heti alkuvaiheessa.

Missivuoden aikana nousi kohu, kun missiorganisaatio kutsui Rosa-Maria Ryytin palautepalaveriin. Palaverin syynä oli se, että Ryyti ei ollut aloittanut valmistautumistaan Miss Universum -kilpailuun ajoissa. Tämän seurauksena Ryyti joutui aloittamaan pikaisen herkkulakon. Siitä huolimatta Ryyti oli innostunut kuntokuuristaan ja kertoi siitä mediaan.

Tuohon aikaan Ryyti sai missiorganisaatiolta myös palautetta sosiaalisen median käytöksestään. Hän oli esiintynyt ystävänsä julkaisemassa kuvassa, jossa näytti keskisormea, ja kuva poistettiin pian.

Julkisuudessa keskusteltiin myös Ryydin painosta. Hän sai kuitenkin äitinsä tukea, ja yhdessä he keskustelivat missivuoden haasteista vuonna 2016 mediassa.

Missivuodesta hyötyä

Vuonna 2018 Rosa-Maria Ryyti oli pitänyt taukoa julkisuudesta ja kertoi viihtyvänsä Pohjois-Suomessa. Tuolloin hän muisteli missivuottaan positiivisesti.

  • Se on muovannut elämäni sellaiseksi kuin se on tänään. En kadu hetkeäkään. Olen saanut kokea asioita, joita en olisi muuten ehkä koskaan kokenut. Siksi lähtisin kyllä uudestaan, mutta ehkä pari vuotta vanhempana.

Runsas Seuraajamäärä

Julkisuus on tehnyt entisestä missistä erittäin suositun sosiaalisen median vaikuttajan. Hänellä on Instagramissa 200 000 ja TikTokissa jopa 204 000 seuraajaa. Sittemmin vaaleahiuksiseksi muuttunut Ryyti julkaisee sosiaalisessa mediassa kuvia näyttävissä asuissa ja ympäristöissä.

Luksusjahdilla ajelua

Syntymäpäivänsä edeltävänä viikonloppuna Ryyti jakoi juhlavan videon Instagram-tilillään.

  • 30-vuotissyntymäpäiväni, osa 1, Ryyti kirjoitti julkaisuunsa.

Videolla Ryyti ja hänen ystävänsä nauttivat aurinkoisesta säästä Helsingissä veneajelun merkeissä. Hänellä on yllään erittäin tyylikäs, ihonmyötäinen kullansävyinen neulemekko.

Veneajelun aikana ryhmä kohotti onnittelumaljat ja nautti herkkupöydästä, jonka jälkeen juhlaporukka saapui Matasaareen. Sauna sytytettiin lämpenemään, ja rannassa oli myös palju käytössä. Ryyti ja hänen ystävänsä viihtyivät myös SUP-lautojen päällä.

Lisää juhlakuvia

Ryyti lisäsi Instagram-tarinoihinsa tiistaina useita videoita ja kuvia viikonlopun juhlistaan.

  • Vietin 30-vuotissyntymäpäiväni viime viikonloppuna perheen ja ystävien kanssa, teksti ensimmäisessä videossa kertoi.

Kuvissa ja videoissa Ryyti poseerasi vanhempiensa kanssa, piti käsissään numeroilmapalloja ja esitteli runsasta herkkupöytää sekä juomatarjoilua. Tarinoiden perusteella ilta jatkui vielä helsinkiläisessä baarissa.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *