Billie Eilish paljastaa BBC:n ”Miss me?” -podcastissa, että julkisuus on tehnyt ystävyyssuhteiden ylläpitämisestä hänelle vaikeaa.

Yhdysvaltalainen popin supertähti Billie Eilish, 22, puhuu julkisuuden varjopuolista. Eilish oli vain 14-vuotias julkaistessaan ensisinglensä ”Ocean Eyes”, ja sittemmin hän on voittanut muun muassa yhdeksän Grammy-palkintoa. Hän on myös historian nuorin kahden Oscar-palkinnon voittaja.

Nyt artisti avaa kokemuksiaan BBC:n ”Miss me?” -podcastissa, kertoen kuinka julkisuus on vaikeuttanut ystävyyssuhteiden ylläpitämistä. Eilish ei ole myöskään välttynyt ghostaamiselta – ilmiöltä, jossa viestintä yhtäkkiä katkeaa vastaamatta jättämisen myötä. Vaikka termi on yleisemmin käytössä deittailumaailmassa, se pätee myös ystävyyssuhteisiin.

Podcastissa Billie Eilish avaa kuuluisuuden tuomia haasteita ystävyyssuhteissa.

  • Kun minusta tuli kuuluisa, menetin kaikki ystäväni, tähti paljastaa.

Eilishin paras ystävä Zoe on yksi harvoista, jotka ovat pysyneet hänen rinnallaan läpi yhtäkkisen megajulkisuuden. Tämä julkisuus on vaikeuttanut Eilishin kykyä samastua muihin ja todennäköisesti vaikuttanut myös siihen, miten muut suhtautuvat häneen.

Eilish kertoo, että suurin osa hänen ystävistään on itse asiassa hänen työntekijöitään. Hän kuvailee tätä elämänvaihettaan rankaksi ja erittäin vaikeaksi.

  • Oli 20-vuotissyntymäpäiväni ja muistan, kuinka katselin ympärilleni huoneessa. Siellä oli vain työntekijöitäni, kaikki vähintään 15 vuotta vanhempia kuin minä, artisti muistelee.

Myöhemmin yksi Eilishin työntekijöistä irtisanoutui ja lopetti tähdelle puhumisen.

  • Se oli pahin asia, joka minulle on koskaan tapahtunut. Se osoitti minulle, että tämä on vain työtä. Jos he lähtevät, he eivät enää näkisi minua, Eilish jakaa kokemuksensa podcastissa.

Eilish kertoo, että hän on viime aikoina nähnyt vaivaa uusien ystävien saamiseksi ja vanhojen ystävyyssuhteiden elvyttämiseksi.

  • Täsmälleen vuosi sitten otin yhteyttä joukkoon vanhoja ystäviä, ja nyt minulla on oma porukka! Se on parasta, mitä minulle on tapahtunut, Eilish iloitsee.

Lisäksi Eilish kohtaa yllättäviä tilanteita myös treffailemisen parissa. Hän kertoo podcastin juontajille viime vuoden kokemuksesta, jolloin hän koki tulleensa ”ghostatuksi”.

  • Se oli hullua, Eilish toteaa.

Kyseinen tapahtuma sijoittui viime joulukuuhun, kun Eilish oli sopinut tapaamisen, jonka ajan ja paikan hän oli ilmoittanut pitkäaikaiselle tutulleen, mutta sen jälkeen hän ei enää koskaan kuullut tästä – viesteihin ei ole vastattu tähän päivään mennessä.

Artisti luuli aluksi, että treffikumppani olisi kuollut, mutta myöhemmin hän näki tämän toisen naisen kanssa.

  • En todellakaan tiennyt, että ihmiset vielä tekevät niin, Eilish ihmettelee.
Jätä vastaus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *