Niko Saarinen kertoo Gogin kantabaari -podcastissa, miten hänen entiset seksikumppaninsa ovat reagoineet hänen intiimeihin paljastuksiinsa.

Radiojuontaja Niko Saarinen, 37, keskustelee Gogin kantabaari -podcastissa seksipaljastustensa vaikutuksista. Viime aikoina Saarinen on tehnyt useita paljastuksia seksielämästään radiossa.

Saarinen mainitsee, että hänen aikaisemmat seksikumppaninsa ovat kuulleet hänen paljastuksistaan ja reagoineet niihin eri tavoin.

– Osa on reagoinut niin, että “ei hitto, minua alkoi panettamaan, kun kuuntelin, miten kuvailit meidän yhdyntäämme”, hän kertoo podcast-jaksossa.

Vaikutukset ulottuvat myös Saarisen deittailuelämään. Hän kertoo, että jotkut treffikumppanit tietävät hänen käyttävän entisistä seksikumppaneistaan salanimiä, kuten “herra 30 minuuttia”.

– Jotkut ovat jopa ennen treffejä kysyneet, että “no mikä minun nimeni tulee olemaan podcastissa?” Tämä vähän latistaa tunnelmaa, Saarinen sanoo.

Saarisen mukaan jotkut hänen entisistä seksikumppaneistaan ovat loukkaantuneet hänen seksipaljastuksistaan.

– Erityisesti tämä “herra 30 minuuttia”, joka on jääkiekkoilija, otti yhteyttä ja sanoi, että mitä ihmettä sinä menet julkisesti kertomaan. Vastasin, että rauhoitu nyt, kukaan ei edes tiedä, kuka olet, juontaja kertoo.

– Oli hetki, kun en kuullut hänestä mitään. Mutta kun hän näki sosiaalisessa mediassani, että olin jälleen Tampereella, hän lähetti viestiä ja kysyi, voisimmeko nähdä. Nämä ovat näitä tarinoita, hän jatkaa.

Saarinen on tehnyt radiossa useita paljastuksia, kuten kertonut harrastaneensa seksiä itsepalvelusolariumissa ja leikillään laittaneensa kumppaninsa alapään imurin varren sisään. Viimeksi kesäkuun alussa Saarinen mainitsi äänestäneensä europarlamenttivaaleissa entistä seksikumppaniaan.

Tuolloin juontaja selitti tarkemmin lehtihaastattelussa, että intiimi hetki oli vuosia sitten. Samalla hän korosti, ettei hänen äänestyspäätöksensä perustunut pelkästään heidän seksihistoriaansa. – Hänellä on hyvät arvot. Onhan se myös hauskaa: jos minulla on mahdollisuus äänestää entistä säätöäni EU-vaaleissa, niin totta kai käytän ääneni häneen, Saarinen sanoi.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *