Niko Saarinen paljasti radiossa jälleen yksityiskohtia seksielämästään ja avaa nyt entistä suhdettaan tarkemmin mediassa.

Maanantaina NRJ:n aamulähetyksessä radiojuontaja Niko Saarinen paljasti, että hän antoi äänensä viikonloppuna europarlamenttivaaleissa henkilölle, jonka kanssa hänellä on aiempia intiimejä kokemuksia.

  • Kerran olen ollut intiimisti tekemisissä erään poliitikon kanssa, joten päätin antaa ääneni hänelle, Saarinen kertoo nauraen.

Saarisen juontokumppani Julianna Jokela huomauttaa heti, että yleensä ihmiset äänestävät mielipiteiden perusteella, mutta Saarinen on valinnut toisen tien. Saarinen selittää Jokelalle päätöstään.

  • Ei usein käy niin, että entinen sänkykumppanini on ehdolla EU-parlamenttiin.

Saarinen, jota media tavoitti, kertoo, että hän ja poliitikko olivat intiimejä muutama vuosi sitten. Hän ei paljasta henkilön identiteettiä enempää, vain sen verran, että kyseessä on mies.

  • Ehdokkaita ei ole kovin montaa. En itse asiassa ole varma, mihin puolueeseen hän kuuluu, juontaja sanoo.
  • En olisi ehkä koskaan sanonut sitä ääneen, mutta se vain lipsahti radiossa, hän myöntää.

Saarisen mukaan he ovat pitäneet yhteyttä puhelimitse. Hän kertoo, että he ovat jopa harkinneet tapaamista, mutta poliitikon kiireiden vuoksi se ei ole vielä toteutunut. Saarinen vakuuttaa nauraen, että he eivät ole läheisiä.

  • Voimme välillä vaihdella viestejä. Emme ole päivittäisessä yhteydessä, mutta aika ajoin, juontaja kertoo.

Saarisen mukaan hän suunnitteli lähettävänsä miehelle kuvan äänestyslipukkeesta, jossa näkyy hänen vaalinumeronsa. Viime sunnuntaina hän kuitenkin päätti olla lähettämättä kuvaa, olettaen poliitikon olevan kiireinen. Saarinen uskoo, että poliitikko ei vielä tiedä, että juontaja äänesti häntä.

Saarinen painottaa, ettei hänen äänestyspäätöksensä perustunut pelkästään heidän aikaisempaan seksisuhdeteensa.

  • Hän edustaa minulle tärkeitä arvoja. Lisäksi on hauska ajatus, että minulla on mahdollisuus äänestää entistä säätöäni EU-vaaleissa, joten totta kai käytin tilaisuuden hyväkseni, hän toteaa.
Jätä vastaus

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *