Lisa Kudrow muistelee edesmennyttä näyttelijäkollegaansa, hänen hulvatonta luonnettaan.

Frendit-sarjan tähti Lisa Kudrow paljastaa The Hollywood Reporterille, kuinka Matthew Perryn kuolema sai hänet tekemään jotain poikkeuksellista, mitä hän ei olisi muutoin tehnyt.

Phoebe Buffayta hittisarjassa “Frendit” näytellyt Lisa Kudrow kertoo, että Matthew Perryn kuoleman jälkeen hän on alkanut katsoa sarjan vanhoja jaksoja muistellakseen menehtynyttä näyttelijäkollegaansa. Aiemmin Kudrow vältteli jaksojen katsomista, koska pelkäsi, ettei pitäisi sarjasta.

– Rehellisesti sanottuna, en voinut katsoa sarjaa aiemmin, koska oli liian noloa nähdä itsensä siinä, Kudrow tunnustaa.

Matthew Perryn kuoleman jälkeen Lisa Kudrow on alkanut uudelleen katsoa “Frendit”-sarjan jaksoja. The Hollywood Reporterille antamassaan haastattelussa Kudrow ylistää Perryn riemukasta olemusta ja kertoo haluavansa muistaa hänet juuri sellaisena.

Tänä syksynä tulee kuluneeksi kolmekymmentä vuotta “Frendit”-sarjan ensimmäisestä jaksosta. Kudrow kertoo, että sarjaa katsoessaan hän usein nauraa ääneen. Hän kehuu Perryn lisäksi myös muita näyttelijäkollegoitaan, jotka kaikki loivat yhdessä sarjan ainutlaatuisen ja riemukkaan tunnelman.

Lisa Kudrow muistelee lämmöllä “Frendit”-sarjan kuvausten aikoja.

– Naurat vain koko päivän kohtausten välissä, koska nämä ihmiset ovat niin hauskoja. Erityisesti joku sellainen kuin Matthew, jonka tavoite oli saada mahdollisimman monta naurua oikeassa elämässä päivittäin. Nauroimme aina kovasti, kyyneleet lensivät kasvoiltamme, Kudrow kertoo.

Haastattelussa kysyttiin myös, miten hän haluaisi, että Matthew Perry muistetaan. Kudrowin vastaus on yksinkertainen.

– Uskon, että maailma muistaa hänet juuri niin kuin hän itse toivoi tulevansa muistetuksi. Uskon, että niin tulee tapahtumaan, Kudrow toteaa.

Matthew Perryn kuoleman tutkinta on edennyt loppuvaiheisiinsa. People-lehden saaman viranomaislähteen mukaan ”useita ihmisiä” voidaan syyttää näyttelijän kuolemasta. Syyttäjänvirasto tekee lopullisen päätöksen mahdollisista syytteistä. Toistaiseksi syyttäjänvirasto ei ole antanut kommenttia syytteiden mahdollisesta nostamisesta.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *