Mediapersoona Iida Vainio on jälleen mukana “Farmi Suomi: Revanssi” -kaudella, jossa aiemmilla kausilla kilpailleet palaavat ottamaan uuden tilaisuuden kilpailla voitosta. Iida julkaisi Instagramissa videon, jossa hän ja muut kilpailijat esittelevät itsensä. Videon yhteyteen hän kirjoitti innostuneena: “Suosittelen katsomaan, tulossa huippu kausi hyvällä jengillä, jiihaa!”.

Muiden osallistujien joukossa ovat myös kulttuuripersoona Jani “Wallu” Valpio, yrittäjä Susanna Penttilä sekä malli Kelly Kalonji, jotka kaikki ovat aiemmilta kausilta tuttuja kasvoja. Penttilä lisäsi itsekin Instagramiin päivityksen, jossa hän uteliaana kysyi seuraajiltaan: ” Mitenköhän minulla menee”.

Iidan elämään on tullut myös henkilökohtaisia ilouutisia. Hän odottaa esikoistytärtä miehensä, muusikko Archie Cruzin kanssa. Lapsen laskettu aika on joulukuussa 2024. Pariskunta juhli vastikään Iidan 21-vuotissyntymäpäivää Tukholmassa, jossa Archie järjesti yllätyksen viemällä hänet Yasuragi-kylpylähotelliin. Iida kuvaili syntymäpäivänsä olleen unohtumaton kokemus ja kertoi olevansa “superonnellinen” elämäntilanteestaan. Farmi Suomi -ohjelman uusi kausi tarjoaa kilpailijoille haasteita, mutta myös tilaisuuksia henkilökohtaiseen kasvuun ja yhteyksien syventämiseen muiden kilpailijoiden kanssa. Joulukuussa Iidalle avautuu uusi elämänvaihe, kun hänestä tulee äiti ja Archie aloittaa matkansa isyyden parissa.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *