Reality-tähti Anu Puumalainen, joka tunnetaan Big Brother Suomi ohjelmasta, on jakanut päivityksen toipumisestaan alaselän vammasta, jonka hän sai harjoitellessaan tankotanssia noin kuukausi sitten. Puumalaisen selkä venähti liikaa venyttelyn aikana, mikä aiheutti voimakasta kipua, joka jatkui pitkään ja sai hänet hakeutumaan lääkäriin.

Hiljattain Puumalainen kertoi Instagram-tilillään, että hänelle tehtiin sairaalassa magneettikuvaus pahentuneen selkäkivun vuoksi. Onneksi kuvauksessa ei löytynyt vakavampia vammoja, kuten pelättyä välilevynpullistumaa. “Onneksi kuvissa ei näkynyt välilevynpullistumaa,” Puumalainen kirjoitti helpottuneena.

Vaikka tarkkaa syytä kivulle ei vielä selvinnyt, Puumalainen on helpottunut, ettei kiireellistä leikkausta tarvita. Lääkärit ovat ohjeistaneet häntä välttämään tiettyjä liikkeitä, kuten taaksepäin taivutusta, seuraavien viikkojen ajan. Puumalainen kertoi humoristisesti, että hänen täytyy välttää myös “kuuluisaa matoliikettä” – viittaus tankotanssiliikkeeseen, joka vaatii kehon aaltoilevaa liikettä.

Vamma sattui tankotanssin harjoittelun aikana, jolloin Puumalainen venytti alaselkäänsä liian pitkälle. Tankotanssi on fyysisesti vaativa laji, joka vaatii paljon venyttelyä ja notkeutta, mutta liiallinen venytys voi johtaa vakaviin vammoihin, kuten Puumalaisen tapauksessa kävi.

Tällä hetkellä Puumalainen keskittyy toipumiseen kotihoidolla, johon kuuluu muun muassa kipulääkitys, kuten Burana ja Panadol. Hän suhtautuu tilanteeseensa optimistisesti ja jakaa säännöllisesti päivityksiä seuraajilleen toipumisestaan. Anu Puumalainen on tasapainotellut kiinteistönvälittäjän uran ja kasvavan sosiaalisen median läsnäolonsa, mukaan lukien Instagram ja OnlyFans. Hänen avoimuutensa vamman suhteen on herättänyt seuraajissa paljon tukea ja kannustusta, ja fanit toivovat, että hän toipuu pian täysin ja pääsee takaisin aktiiviseen elämäänsä.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *