Televisiosta ja radiosta tuttu Janni Hussi on ottanut uuden suunnan elämäänsä sijoittamalla vakavasti rallikartturin uraansa. Hussi kertoo, että hänen kokemuksensa toisena kuljettajana on antanut hänelle paljon ja hän tähtää nyt entistä korkeammalle.

– Aion satsata ralliin, tämä on todella tärkeä asia – elämän tyhjiö täyttyy tällä, Hussi kertoo iloisena. Hän kuvailee rallia meditatiiviseksi kokemukseksi, joka vapauttaa hänet arjen stressistä.

Hussin ura kartanlukijana alkoi vuonna 2022, kun Sami Pajari haastoi hänet Radio Suomipopin Aamulypsy-ohjelmassa mukaan kilpailuun. Siitä lähtien hänen uransa on edennyt nopeasti, ja tänä vuonna hän on toiminut Lauri Joonan ja Jari-Matti Latvalan kartanlukijana. Hussin ja Latvalan yhteistyö jatkuu lokakuussa Keravalla F-Cup-sarjan kilpailussa.

Rallipiireissä Hussi on saanut osakseen kiitosta sitoutumisestaan ja kehittymisestään. Vaikka hänen osallistumisensa herätti aluksi epäilyksiä PR-tempusta, Hussi on todistanut vakavuutensa lajia kohtaan.

– Ihmisten mielipiteet eivät hetkauta, teot puhuvat puolestaan, Hussi linjaa itsevarmasti. Hussi toivoo voivansa tehdä rallista ammattinsa, mutta toistaiseksi hän rahoittaa harrastustaan kumppanuuksien ja näkyvyyden kautta.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *