Janni Hussi ja Sointu Borgin Sana on vapaa podcastin uusimmassa jaksossa käsiteltiin kaverivanhemmuutta, joka on herättänyt huolta kasvatuksen ammattilaisten keskuudessa. Erityisvieraana jaksossa oli suorapuheinen kasvatusasiantuntija Pia Penttala, joka tunnetaan Suomessa paremmin Super-Nannyna.

Podcastissa keskusteltiin siitä, kuinka kaverivanhemmuus – jossa vanhemmat asettuvat ystävän rooliin lapsilleen – voi johtaa kasvatuksellisiin haasteisiin ja jopa opettajien uupumukseen, kun kasvatusvastuuta siirtyy liikaa kouluille. Hussi jakoi myös henkilökohtaisia kokemuksiaan studiossa, vitsaillen siitä, miten jopa hänen koiransa tottelee Penttalaa. Hän kertoi Instagramissa julkaisemassaan videossa: “Millaista meillä on studiossa kun pitäisi puhua kaverivanhemmuudesta ja et saa edes omaa puudelia ojennukseen? Siihenkin onneksi riitti vain Super-Nannyn mainitseminen.”

Penttalan asiantuntemus toi keskusteluun syvyyttä, ja Hussi sekä Borg myönsivät, että heidän oma kokemattomuutensa vanhemmuudessa teki asiantuntijan näkemyksistä erityisen arvokkaita. Jakso herätti runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa, ja podcastin kuulijat saivat arvokasta tietoa nykypäivän kasvatuksen haasteista.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *