Tanssii Tähtien Kanssa -voittaja ja somevaikuttaja Pernilla Böckerman, 24, odottaa innoissaan laskettelukautta.

Pernilla Böckerman ilmaisi hiljattain innostuksensa tulevasta laskettelukaudesta. Hauskassa Instagram-julkaisussaan hän kirjoitti: “Täällä odotellaan malttamattomana laskettelurinteitä. Beanie on jo päässä 🥹,” tuoden esiin innostuksensa talviurheilua ja tulevia seikkailuja kohtaan.

Hän on suuri laskettelun fani ja osallistui viime vuonna Vasaloppet 45 -maastohiihtokilpailuun. Böckerman osallistui tähän arvostettuun kilpailuun yhdessä isänsä kanssa osana CeraVe-tiimiä. Hänen intohimonsa fyysisiin haasteisiin oli ilmeinen, kun hän valmistautui hiihtämällä satoja kilometrejä ja asetti itselleen henkisiä tavoitteita ylittää rajansa kilpailussa. Hän kertoi: “Halusin osallistua kilpailuun, koska rakastan haastaa itseäni urheilussa. Uudet haasteet inspiroivat ja motivoivat minua liikkumaan.”

45 kilometrin Vasaloppet-kilpailu Ruotsissa antoi Böckermanille mahdollisuuden yhdistää rakkautensa hiihtoon upeisiin maisemiin. Hän suoritti kilpailun vaikuttavassa ajassa, 3 tuntia, 48 minuuttia ja 9 sekuntia, mikä vahvisti hänen urheilullisia kykyjään.

Suorituksensa lisäksi Böckerman korosti myös ihonhoidon tärkeyttä talviurheilussa. CeraVen lähettiläänä hän kiitti erityisesti CeraVe Moisturizing Cream voidetta, joka auttoi häntä pitämään ihon kunnossa rankkojen kylmän sään harjoitusten aikana. Kun uusi laskettelukausi lähestyy, jännitys kasvaa sen ympärillä, osallistuuko Böckerman jälleen Vasaloppet-haasteeseen vuonna 2024. Hän ei ole vielä vahvistanut osallistumistaan, mutta fanit odottavat innolla, jos hän suuntaa jälleen Ruotsin rinteille isänsä kanssa uutta ikimuistoista kilpailua varten.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *