Suomalainen näyttelijä Olga Temonen, 46, on parhaillaan Kölnissä, Saksassa, jossa hän saa hoitoa aivokasvaimeen, joka on edennyt neljänteen vaiheeseen. Temonen kertoi diagnoosistaan vuoden 2023 lopussa ja paljasti, että kasvainta ei voida leikata. Tämän jälkeen hän on käynyt läpi erilaisia hoitoja, mukaan lukien sädehoito, joka päättyi tammikuussa.

Temonen julkaisi äskettäin videon Instagram-tarinoissaan paikalliselta klinikalta, jossa hän selitti aamun hoitojaksonsa. Hänelle annettiin kahden tunnin ajan sähköhoitoa matalilla taajuuksilla, minkä lisäksi hän sai suonensisäisesti suuren annoksen C-vitamiinia. Temonen vihjasi myös toisesta infuusiosta, jonka yksityiskohdat hän lupasi paljastaa myöhemmin.

Samassa julkaisussa Temonen kertoi, että hänen mukanaan matkalla on toimittajaystävänsä Anna Perho. Kaksikko on viettänyt aikaa tutustumalla paikallisiin nähtävyyksiin, kuten Ludwig-museoon ja Kölnin tuomiokirkkoon. Temonen ilmaisi myös innostuksensa tulevasta kurpitsamarkkinavierailusta, säilyttäen positiivisen ja toiveikkaan asenteen huolimatta sairaudestaan.

Aiemmin tänä vuonna Temonen avautui syöpäsäätiön videolla ajatuksistaan diagnoosin suhteen. Vaikka hänen tilanteensa on vakava, hän on päättänyt olla antamatta sairauden lannistaa itseään. Pohdiskellessaan kokemuksiaan vuoden 2023 joulun aikaan Temonen myönsi, että hänen terveydentilansa oli heikentynyt merkittävästi, mutta hän on kiitollinen nähdessään edistystä, erityisesti puhekykynsä palautumisessa.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *