Pottukoira Kick Paljastaa uusi BMW 730d Juuri Ennen Vuoden Suurinta Striimitapahtumaa

Suosittu suomalainen striimaaja Pottukoira Kick on tehnyt rohkean hankinnan Virossa, ostamalla BMW 730d:n juuri ennen odotettua neljättä Subathoniaan, joka alkaa 13. tammikuuta . Hän ilmoitti hankinnasta seuraajilleen Instagram- ja TikTok-tileillään, missä hän ylpeänä esitteli uuden autonsa.

Osto seurasi hänen äskettäistä Audi-autonsa myyntiä Vuoreal Oy:lle Suomessa, mikä merkitsi merkittävää päivitystä hänen ajoneuvovalikoimaansa. BMW 730d, joka tunnetaan luksuksesta ja suorituskyvystään, on täydellinen valinta Pottukoira Kickille, kun hän valmistautuu jälleen uuteen, mahdollisesti ennätyksiä rikkovaan maratonstriimiin.

Subathon-valmistelujen keskellä Pottukoira vastasi seuraajalle, joka väitti hänen vain vuokranneen auton. Totuttuun tyyliinsä Pottukoira vastasi nopeasti ja selvensi, että hän osti auton käteisellä, lopettaen spekulaatiot kertaheitolla.

BMW tuo tyyliä ja mukavuutta Pottukoira Kickin elämään, kun hän valmistautuu pitkään striimijaksoon Virossa. Hänen seuraajansa odottavat innolla tapahtumaa, ja tämä auton osto on vain yksi jännittävä käänne valmisteluissa kohti suurta päivää.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *