Raskaana oleva Iida Vainio, joka odottaa esikoistaan yhdessä puolisonsa Archie Cruzin kanssa, on jälleen jakanut seuraajilleen erityisen hetken raskauden ajalta. Pari kävi eilen 3D/4D-ultraäänitutkimuksessa, jossa he pääsivät näkemään ensimmäistä kertaa tulevan lapsensa kasvot. Iida julkaisi tästä koskettavan videon Instagram-tilillään ja kirjoitti siihen pitkässä viestissä, kuinka merkityksellinen ja ikimuistoinen kokemus tämä oli heille molemmille.

Iida kuvaili hetkeä seuraavasti: “Tänään käytiin katsomassa pikkuista 3D/4D ultrassa, jossa nähtiin kasvot. Tämä oli aivan ihana hetki. Saat mukaasi aina muistitikun jotta voit myöhemminkin muistella ihania videoita. Tämä oli kaiken kaikkiaan aivan ihana kokemus meille. “

Valmistelut vauvan saapumista varten ovat myös jo hyvässä vauhdissa. Eilen pari hankki lastenvaunut, ja heidän kotinsa alkaa olla valmiina pienokaisen tuloa varten. Iida jakoi myös Instagram-tilillään videon, jossa hän esittelee vauvalle ostettuja vaatteita ja leluja sekä valmiiksi sisustettua lastenhuonetta. Tämä video on saanut paljon huomiota ja herättänyt lämpimiä tunteita seuraajien keskuudessa.

Iida ja Archie haluavat kuitenkin suojella lapsensa yksityisyyttä tulevaisuudessa. Postauksessaan Iida sanoi, että vaikka he ovat valmiita jakamaan tämän erityisen hetken ilon seuraajiensa kanssa, he eivät aio näyttää lapsensa kasvoja julkisesti, kun hän kasvaa niin suureksi, että hänen piirteensä ovat tunnistettavissa: “Emme aio lapsemme kasvoja näyttää julkisuudessa kun hän kasvaa sen verran että piirteistä tulee ns tunnistettavia, vaan odotamme totta kai, että hän on tarpeeksi vanha päättämään itse siitä, miten ja missä yhteyksissä hän haluaa olla esillä.”

Iidan ja Archien päätös kunnioittaa lapsensa yksityisyyttä herättää arvostusta ja osoittaa heidän vastuullista suhtautumistaan vanhemmuuteen. Tämä hetki jää varmasti elämään parin muistoissa ja tuo lisää odotuksen riemua heidän elämäänsä. Heidän seuraajansa odottavatkin varmasti mielenkiinnolla lisää päivityksiä tästä ikimuistoisesta ajasta.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *