Anu Puumalainen, tunnettu suomalainen mediapersoona ja hyvinvointivaikuttaja, jakoi hiljattain Instagram-tilillään innostuneen postauksen hieronnasta, joka on tullut hänelle säännölliseksi tavaksi. Anu kirjoitti, kuinka hän on pitkään etsinyt täydellistä hierojaa, kunnes pari vuotta sitten löysi Leilan.

“Mulla on ollut aina tapana käydä hieronnassa tietyin väliajoin. Hyvää hierojaa on mun mielestä tosi vaikea löytää. Mut pari vuotta sitten mun etsintä tuotti tulosta ja löysin Leilan vastaanotolle,” Anu kertoi postauksessaan. Hän kehui Leilan voimaa ja kykyä löytää oikeat kipukohdat, ja totesi tuntevansa olonsa “uudesti syntyneeksi” jokaisen hieronnan jälkeen.

Anun suositus Leilasta oli vahva: “Ihan eli suosittelen!” Hän myös mainitsi, että palvelu oli saatu.

Viime aikoina Anu on myös palannut rakkaan harrastuksensa, tankotanssin, pariin. Tämä on merkittävä uutinen, sillä hän oli hetken tauolla lajista aiemmin tapahtuneen loukkaantumisen vuoksi. Anu jakoi paluustaan liikuttavan viestin, jossa hän kertoi toipumisprosessistaan ja siitä, kuinka tärkeää tankotanssi on hänelle paitsi fyysisen, myös henkisen hyvinvoinnin kannalta.

Anu on jakanut kuvia ja videoita harjoituksistaan, osoittaen samalla kiitollisuuttaan siitä, että hän on jälleen takaisin tankotanssin parissa. Tämä innostava uutinen on saanut hänen seuraajansa juhlimaan hänen kanssaan ja toivottamaan hänelle voimia jatkaa rakkaan harrastuksensa parissa.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *