Iida Vainio vietti eilen upean päivän golfaten yhdessä puolisonsa, muusikko Archie Cruzin, kanssa. Pariskunta nautti aurinkoisesta säästä, ja päivän päätteeksi heitä ilahdutti henkeäsalpaava auringonlasku golfkentältä lähtiessään. Myös heidän rakas koiransa Jelly oli mukana, mikä teki päivästä erityisen merkityksellisen.

Vainio jakoi päivän tunnelmia Instagram-tilillään, kirjoittaen: “Tänään käytiin golffaamassa, vikoja mahiksia pelata! Just kun oltiin lähdössä tuli upea auringonlasku 😍 Parasta oli, et meiän Jellykin sai tulla messiin!!”

Vaikka golfpäivä oli täynnä iloa ja rauhaa, Vainio oli jo muutama päivä aikaisemmin yllättänyt seuraajansa paljastamalla merkittävän uutisen – hän on raskaana. Tämä uutinen tuli julki neljä päivää sitten, kun hän julkaisi Instagramissa postauksen, jossa hän kertoi odottavansa ensimmäistä yhteistä lasta Cruzin kanssa.

Raskausuutinen otettiin lämpimästi vastaan Vainion seuraajien keskuudessa, ja monet ovat lähettäneet onnitteluja pariskunnalle. Vaikka Vainio on kertonut kärsineensä alkuraskauden aikana pahoinvoinnista, hän on nyt innoissaan tulevasta perheenlisäyksestä ja odottaa innolla uuden elämänvaiheen alkamista.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *