Tanssii Tähtien Kanssa ohjelman tähtiopettaja Anssi Heikkilä julkaisi hiljattain Instagram-päivityksen, jossa hän hehkutti tanssiparinsa Linnea Leinon edistymistä. Sunnuntain live-esityksessä pari sai 27 pistettä, mikä on tähän mennessä yksi kauden parhaista suorituksista. Heikkilä ei peitellyt ylpeyttään ja jakoi seuraajilleen yksityiskohtia heidän valmistautumisestaan esitykseen.

“Oon NIIN ylpeä Linnean suorituksesta eilisessä livessä!”, Heikkilä kirjoitti. Hän kertoi, kuinka vakioasennon hiominen oli ollut haastavaa ja vaatinut paljon työtä. Asentoa oli harjoiteltu lukuisia kertoja eri tavoin, ja prosessi oli välillä naurattanutkin kaksikkoa. Valmentajana Heikkilä tunnetaan vaativuudestaan, ja hän myönsi lisänneensä haastetta koreografiaan heti, kun näki sen olevan mahdollista.

Esitystä edeltäneet kameraharjoitukset sujuivat hyvin, ja Heikkilä huomasi, että Leino oli jälleen kehittynyt. “Linnea on irti, let’s go!” hän kirjoitti, viitaten tanssiparin valmiuteen illan suoraa lähetystä varten.

Parin esitys sai tuomareilta runsaasti kehuja tekniikasta ja tulkinnasta. Heikkilä päätti päivityksensä kertomalla ylpeydestään Leinon suoritusta kohtaan ja kiitti häntä kovasta työstä, joka näkyi hienosti lavalla.

Tanssii Tähtien Kanssa -tuomaristo arvosti parin suoritusta ja palkitsi sen huikeilla 27 pisteellä, mikä nosti Heikkilän ja Leinon yhdeksi kilpailun kärkipareista.

https://www.instagram.com/p/C_7iJTot5c0/?hl=fi

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *