20-vuotias mediapersoona Iida Vainio ja Archie Cruz kertoivat aiemmin odottavansa ensimmäistä yhteistä lastaan, ja nyt Vainio on avannut raskauskokemuksiaan Instagram-tarinoissaan, vastaten seuraajiensa kysymyksiin.

Eräs seuraaja kysyi, mitkä olivat pariskunnan ensitunnelmat raskaudesta. Vainio kertoi molempien olleen “älyttömän iloisia ja onnellisia”, sillä he olivat haaveilleet lapsesta pitkään. Alkuraskaus oli kuitenkin haastava, sillä Vainio kärsi jatkuvasta pahoinvoinnista: “Mä olin koko ajan oksentamassa tai olo oli sellainen, että kohta lentää laatta.”

Seuraaja kysyi myös, näkyykö raskausvatsa jo selkeästi. Vainio vastasi, että raskausviikolla 23+5 vatsaa ei vielä selkeästi näy, vaikka hän on tähän mennessä saanut painoa 6-7 kiloa. Vainio huomautti myös, että hänen pituutensa, 173 cm, vaikuttaa siihen, ettei vatsa ole vielä kovin näkyvä.

Lopuksi yksi seuraaja tiedusteli, ovatko he hankkineet jo vauvalle tarvikkeita. Vainio kertoi, että he ovat valmistautuneet vauvan tuloon hyvin ennakkoon: “Haluttiin et meillä on kaikki heti valmiina kun pieni saapuu!!” Pariskunta on jo hankkinut hoitopöydän, kantorepun, paljon vaatteita, rattaat ja turvaistuimen. Vainion avoimuus raskaudestaan on saanut paljon kiitosta seuraajilta, ja hänen raskauskuulumisensa herättävät jatkuvaa kiinnostusta somessa.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *