Suomalainen fitnessvaikuttaja Iida Vainio ja hänen kihlattunsa, Santa Cruz -yhtyeen keulakuva Archie Cruz, ovat paljastaneet odottavansa esikoistaan – tyttövauvaa. Pariskunta jakoi ihanan uutisen sosiaalisessa mediassa, jossa Vainio kirjoitti kuvatekstiin: “Olemme pitäneet pientä SALAISUUTTA!!”. Tämä koskettava ilmoitus on saanut sekä fanit että julkkiskollegat onnittelemään paria.

Iloinen uutinen julki

Instagram-postauksessa, jossa Vainio jakoi myös ultraäänikuvan, hän ilmoitti heidän suuresta ilouutisestaan samalla pyytäen yksityisyyttä tähän tärkeään elämänvaiheeseen. Hän lisäsi: “Emme anna haastatteluja aiheesta ja toivomme, että media kunnioittaa päätöstämme.” Tämä osoittaa, että vaikka pari on ollut avoin suhteestaan, he haluavat pitää raskauteen liittyvät yksityiskohdat omana tietonaan.

Tunnettujen henkilöiden onnittelut

Julkaisun myötä Iida Vainion kommenttikenttä täyttyi ystävien ja tunnettujen henkilöiden onnentoivotuksista. Glamourmalli Susanna Penttilä kommentoi sydänemojin muodossa ja ilmaisi näin tukensa. Lisäksi julkisuuden henkilö Mandimai Sundberg lähetti terveisensä kirjoittamalla: “Onnea matkaan!”. Useat muut julkkikset seurasivat perässä, ja hekin esittivät omat onnittelunsa.

Uusi elämänvaihe

Iida Vainion ja Archie Cruzin elämässä odotetaan nyt uutta jännittävää vaihetta, kun he valmistautuvat tyttövauvan saapumiseen joulukuussa 2024. Vaikka pari oli jo aiemmin ilmoittanut kihlauksestaan, tämä raskausuutinen vie heidän suhteensa uudelle tasolle. Huolimatta siitä, että he jakavat elämäänsä avoimesti sosiaalisessa mediassa, he ovat päättäneet pitää raskausmatkan yksityisenä. Fanit ja seuraajat jatkavat onnitteluja ja tukevat paria heidän matkallaan vanhemmuuteen, joka varmasti tuo lisää onnea heidän elämäänsä. Tämä kaunis elämänvaihe on herättänyt paljon rakkautta ja ihailua sekä heidän läheisiltään että seuraajiltaan.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *