Tänään, 14. syyskuuta 2024, Miss Suomi 2024 -kilpailu huipentuu odotettuun finaaliin, joka pidetään upeassa Aino Areenassa Järvenpäässä. Tänä vuonna kilpailu on erityisen ainutlaatuinen, sillä perinteisen yhden voittajan sijasta kruunataan kolme Miss Suomi -voittajaa. Tämä voittajakolmikko tulee edustamaan kauneutta, voimaantumista ja eleganssia jatkaen Suomen arvostetuimman kauneuskilpailun perinnettä.

Miss Suomi -kilpailun virallinen Instagram-tili julkaisi tänään kuvan kymmenestä upeasta finalistista, jotka ovat kulkeneet pitkän ja tapahtumarikkaan matkan tähän päivään. Julkaisun yhteydessä ylistettiin heidän matkaansa, joka on ollut täynnä unohtumattomia hetkiä, haasteita ja henkilökohtaista kasvua. Finaalin lähestyessä yleisö pääsee jännittämään, ketkä heistä kruunataan tämän vuoden voittajakolmikoksi. Julkaisussa kannustettiin myös seuraajia valitsemaan omat suosikkinsa ja osallistumaan keskusteluun.

Miss Suomi -kruunu on jo esitelty ja se tuo lisäjännitystä illan tapahtumaan. Finaali näytetään suorana tänään klo 21:00 Eveo TV:llä, kanavapaikalla 17. Lisäksi yleisö voi vaikuttaa lopputulokseen äänestämällä omaa suosikkiaan klo 22:15 asti.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *