Kaksi Finalistia Tekee Yllättävän Valinnan!

Miss Suomi 2024 -kilpailu lähestyy jännittävää huipennustaan, sillä uusi Miss Suomi kruunataan 14. syyskuuta 2024 Järvenpään Aino Areenalla. Tänä vuonna kymmenen upeaa finalistikandidaattia kilpailee tästä arvostetusta tittelistä. Kilpailijat ovat Roosa Tuominen, Miisa Lappalainen, Amanda Hakalax, Emilia Kamula, Tiia Aalto, Meri Turunen, Viivi Nguyen, Matilda Wirtavuori, Francesca Danielsson ja Nelli Auriola. Finaalin lähestyessä missiorganisaatio julkaisi uusia bikinikuvia, jotka on otettu luonnonläheisessä ja tyylikkäässä hotellimiljöössä.

Uusissa kuvissa kaksi kilpailijaa erottuu joukosta erityispiirteillään. Emilia Kamula esiintyi jälleen kokouimapuvussa, noudattaen henkilökohtaisia arvojaan, jotka eivät sisällä bikinikuvissa esiintymistä. Hänet nähtiin myös suureen huiviin kietoutuneena, mikä oli hänelle mieluisampi ja mukavampi valinta. Kamulan päätöstä kunnioitetaan Miss Suomi -organisaatiossa, ja kilpailijat voivat ilmaista itseään heidän arvojensa mukaisesti. Kamulan päätös olla pukeutumatta bikineihin sai aiemmin huomiota, ja organisaatio on tehnyt selväksi, että hänen valintaansa tuetaan.

Myös Meri Turunen esiintyi kokouimapuvussa, mutta hänen tapauksessaan tämä johtui puvuston valikoimasta, eikä ollut henkilökohtainen valinta. Kamulan arvopohjainen päätös ja Turusen muodin mukainen valinta tuovat esiin kilpailijoiden persoonallisuuden ja moninaisuuden. Kilpailijat avasivat myös tyyliään ja rahankäyttöään vaatteisiin, antaen vilauksen elämäänsä kilpailulavan ulkopuolella:

Roosa Tuominen, 23

Roosa Tuominen suosii yksinkertaista ja sporttista tyyliä, jossa mukavuus menee muodin edelle. Hän on sitoutunut kestävään kehitykseen, kierrättää vaatteitaan ja tekee usein ostoksia second hand -liikkeistä. Roosa on jopa viettänyt lähes vuoden ostamatta uusia vaatteita ja käyttää nyt vaatteisiin noin 100-200 euroa vuodessa.

Miisa Lappalainen, 23

Miisa Lappalainen nauttii monipuolisesta tyylistä, johon kuuluu niin urheiluvaatteita kuin elegantteja asuja korkokenkien kera. Hän korostaa kierrätyksen tärkeyttä ja vaihtelee usein vaatteita ystävien ja perheen kanssa. Miisa käyttää vaatteisiin vuosittain noin 700-1 000 euroa.

Amanda Hakalax, 26

Amanda Hakalax suosii klassista, neutraalia vaatekaappia ja lisää värejä lähinnä asusteiden kautta. Hän arvostaa kierrätystä ja tekee harkittuja ostoksia, käyttäen vaatteisiin noin 400-800 euroa vuodessa.

Emilia Kamula, 25

Emilia Kamulan tyyli on ajaton ja klassinen, ja hän suosii neutraaleja värejä ja laadukkaita kankaita. Hän välttää pikamuotia ja ostaa mieluummin second hand -vaatteita. Emilia käyttää vaatteisiin vuosittain noin 500-1 500 euroa.

Tiia Aalto, 24

Tiia Aalto on kiinnostunut muodista, ja hänen tyylinsä kehittyy jatkuvasti eri vaikutteiden myötä. Hän rakastaa second hand -shoppailua ja kestävän kehityksen periaatteita. Tiian vuosittaiset vaatekulut vaihtelevat 700-1 500 euron välillä.

Meri Turunen, 28

Meri Turunen suosii pehmeitä, naisellisia materiaaleja ja arvostaa laatua. Hän ostaa usein esiintymistöihinsä vaatteita paikallisista putiikeista ja käyttää vaatteisiin noin 800 euroa vuodessa.

Viivi Nguyen, 21

Viivi Nguyenin rento ja trendikäs tyyli heijastaa modernia katumuotia. Hän suosii ajattomia vaatteita, joita voi helposti yhdistellä, ja hänen vuosittainen vaatebudjettinsa on 500-1 000 euroa.

Matilda Wirtavuori, 24

Matilda Wirtavuoren tyyli on naisellinen ja elegantti, ja hän rakastaa rohkeita värejä ja kuvioita. Hän tekee vaateostoksia usein second hand -kaupoista ja muokkaa löytöjään, käyttäen vaatteisiin noin 1 000 euroa vuodessa.

Francesca Danielsson, 22

Francesca Danielsson on omaksunut elegantin ja neutraalin tyylin, jota hän on hionut opiskellessaan muotimarkkinointia. Hän keskittyy kestävään muotiin ja käyttää vaatteisiin noin 600 euroa vuodessa.

Nelli Auriola, 26

Nelli Auriolan tyyli on värikäs, naisellinen ja kokeileva. Hän uskoo “dopamiinipukeutumiseen”, jossa kirkkaat värit ja hauskat asusteet lisäävät hyvää oloa. Nelli käyttää vaatteisiin noin 500 euroa vuodessa.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *