Jennika Vikman on viettänyt unelmien täyteistä kesää täynnä rakkautta ja aurinkoa. Laulaja ja somevaikuttaja jätti hyvästit kesälle jakamalla upean kokoelman kuvia ja videoita Instagram-tilillään. Kuvissa Jennika loikoilee kauniissa bikineissä, nauttien auringon säteistä ja upeista kesämaisemista. Mutta mikä teki postauksesta erityisen? Ihanat hetket hänen rakkaansa Juuso Martikaisen kanssa.

Yhdessä kuvassa nähdään pariskunnan varjot käsi kädessä kävelemässä. Ja viimeisessä videossa Jennika ja Juuso juoksevat käsikkäin aaltoihin auringon laskiessa, luoden täydellisen kesämuiston. Jennika tiivisti tunteensa osuvasti kuvatekstissä: “Kiitos kesä, olit ihana.”

Ei kuitenkaan vain fanit reagoineet tähän sydäntä lämmittävään julkaisuun. Jennikan isosisko, laulaja Erika Vikman, ei pystynyt peittämään liikutustaan ja kommentoi julkaisua: “En kestä”, lisäten kyynelehtivän emojin, mikä kuvasi täydellisesti hänen iloa siskonsa onnesta. Jennika, joka tunnetaan hauskasta ja pirteästä somepresenssistään, on avoimesti jakanut rakkauttaan Juuson kanssa TikTokissa ja Instagramissa. Heinäkuussa Jennika julkaisi humoristisen videon, jossa hän vitsailee unohtaneensa lompakkonsa kotiin, mutta palaa pian Juuson kädestä kiinni pitäen. Nämä kepeät hetket ovat tehneet hänestä entistä suositumman seuraajiensa keskuudessa.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *