Arvaatko kenen kanssa?

Fitness-tähti ja rallin kartanlukija Janni Hussi yllätti Instagram-seuraajansa jakamalla romanttisia kuvia viikonlopustaan miehensä Joel Harkimon kanssa. Vaikka Hussi on ollut kiireinen rallikautensa aikana, hän löysi vihdoin aikaa erityiselle treffi-illalle Harkimon kanssa, ja ikuisti hetkiä Instagram-tilillään.

Äskettäin Vodafone Rally de Portugal -kilpailuun osallistunut Hussi kertoi, että tiukka ralliaikataulu on jättänyt vähän aikaa yhteisiin hetkiin. Pari hyödynsi kuitenkin harvinaisen vapaan viikonlopun varaamalla huoneen ylellisestä Hotel Onnista. Tunnelmallinen kynttilänvalo ja erityinen illallinen loivat täydellisen ympäristön heidän treffiviikonlopulleen.

Instagram-kuvista kävi ilmi parin rentouttava ilta, ja Janni jakoi lisää hetkiä viikonlopusta Instagram-tarinoidensa kautta. Huoneen romanttinen tunnelma ja kynttilät loivat täydelliset puitteet pariskunnan yhteiselle ajalle. Tämä viikonloppu tarjosi kaivatun tauon Jannille, joka on keskittynyt vahvasti rallin maailmaan, ja samalla korosti pariskunnan vahvaa yhteyttä kiireisestä elämästä huolimatta.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *