Olga ja Tuukka Temonen ovat olleet yhdessä jo 20 vuotta, mutta 16 aviovuoden jälkeen he yhä nauravat elämän pienille unohduksille. Pari tajusi vasta jälkeenpäin, että he unohtivat hääpäivänsä, joka oli 6. syyskuuta 2024. Temosten tyyliin he käänsivät tilanteen hauskaksi Instagram-päivitykseksi.

Tuukka jakoi leikkisän kuvakollaasin, jossa oli mukana Tuulen viemää -elokuvasta muokattu juliste nimellä “Tuukka viemää” sekä hääkuvia. ”Unohdimme hääpäivämme. Juuri 16 vuotta sitten juhlimme ‘Tuukka viemää’ -päivää. Se oli täydellinen päivä, aivan kuten eilen – aurinko, sienestystä ja yhdessäoloa. Kaikki on hyvin, kun meillä on toisemme. Rakkauteni sinua kohtaan on loputon. Hyvää myöhästynyttä hääpäivää!”

Olga liittyi mukaan hauskanpitoon ja jakoi sydämellisen kuvan, jossa pari muodostaa sydämen käsillään. ”Aamulla lapset virnistivät, ja me nauroimme, kun tajusimme unohtaneemme. En vaihtaisi päivääkään, kaikkein vähiten sinua. Rakastan sinua jokaisella solullani, Tuukka,” hän kirjoitti.

Vaikka päivitykset olivat kevyitä, parin vahva side on selkeä, erityisesti Olga Temosen taistellessa aivokasvaimen kanssa, jonka hän kertoi julkisesti vuonna 2023. Olga on käynyt läpi hoitoja niin Suomessa kuin ulkomaillakin, ja hänen kestävyytensä loistaa läpi kaikesta. Rakkaus, perhe ja huumori ovat pitäneet hänet vahvana. Aiemmin tänä vuonna Jussi-gaalassa Olga kertoi päätöksestään hakea hoitoja ulkomailta, koska tiettyjä hoitoja ei ole saatavilla Suomessa. Silti hänen optimisminsa ja voimansa ovat pysyneet horjumattomina, miehensä Tuukan ja perheen tukemana.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *