Näyttelijä Olga Temonen, 46, on jatkanut syöpähoitojaan ulkomailla. Temonen paljasti viime vuoden loppupuolella sairastavansa aivosyöpää ja on sen jälkeen käynyt hoidoissa useissa Euroopan maissa. Tällä kertaa hän on matkustanut hoitoihin Kölnin kaupunkiin Saksassa.

Temonen jakoi tuoreita kuulumisiaan Instagram-tilillään, jossa hän kertoi viihtyvänsä hyvin kaupungissa ja hoitojen sujuvan positiivisessa hengessä.

”Ihana Köln. Mähän viihdyn täällä. Hoidot on kivoja, koska en ole loppu niiden jälkeen, päinvastoin, saan niistä virtaa. Silti kotiin on jo ikävä, huomenna lennetään kotiin,” Temonen kirjoittaa päivityksessään.

Köln ei ole Temosen ainoa hoitopaikka ulkomailla. Maaliskuussa hän matkusti Alankomaihin ja Saksaan, missä hänelle annettiin sähköterapiaa. Toukokuussa hän palasi jälleen Kölniin jatkamaan hoitojaan.

”Tulee Köln tutuksi, sillä taas täällä! Saima-siskon kanssa kierretty paikkoja ja syöty hyvin. Ja tietenkin olen käynyt hoidettavana. Perjantaina kotiin,” Temonen kirjoitti aiemmin toukokuussa.

Temonen sai aivosyöpädiagnoosin viime syksynä, ja hänen sädehoitonsa saatiin päätökseen tammikuussa. Näyttelijän taistelu sairautta vastaan jatkuu, ja hän pysyy positiivisena hoitojensa keskellä.

Leave a Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *